Merhaba..
Son zamanlarda oldukça boş vaktim var bu vaktimi değerlendirmek açısından ve maddi açıdan da gelir sağlamak adına kendimce bir butik hesabı açmayı düşünüyorum. Instagram üzerinden açılan hesaplar oldukça yaygın fakat ne kadar güvenilir orası biraz meçhul. Bende instagram üzerinden bir butik hesabı açmayı düşünüyorum fakat karşımdaki insana da güven vermesi açısından bir Web sitesi oluşturarak e ticaret yöntemlerini kullanarak ürün satışı yapmayı düşündüm.
Öncelikle bu tarz konularda tecrübesi olan arkadaşlar da bana yardımcı olursa çok sevinirim.
Üniversite öğrencisiyim. Satışını yapmayı düşündüğüm ürünler daha çok ayakkabı çanta cüzdan gibi ürünler.
Sizden de fikir ve görüşlerinizi Öğrenmek istiyorum. Alışveriş yaparken neye önem verirsiniz. Veya neler yaparsam daha çok satış yapabilirim alıcının ilgisini çekmek adına fikirlerinizi belirtin lütfen.
Birde en önemli noktalardan biri benim için isim/marka konusu. Henüz Buda kafamda tam olarak oturmuş durumda değil. Isim konusunda da önerilerinizi bekliyorum.