İnternet Üzerinden Alışveriş Memnuniyeti

meldatopcu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
8
1
1
39
Arkadaşlar ben bu siteden alışveriş yaptım ve kalitesini çok beğndim dilerseniz sizde alışverişleriniz bu siteden yapabilirsiniz.
http://www.icgiyimtrend.com
Bunu bir reklam olarak görmeyiniz benim siteyle hiçbir alakam yok sadece benim aldığım hizmeti sizinde almanızı istiyorum... iyi forumlar canlarım.

merhaba.bu sayfada yeniyim ama bana yardımcı olabılecek bırılerının oldugunu dusuuyorum.aliexpress dıye bır sıte var toptan alısverıs yapmak ıstıyorum yurt dsından gelıyormus nasıl gelıyor ne yapmam gerekıyor bılgısı olan var mı? benım bır butıgım var urunlerım var ama ordanda getırtmek ıstıyorum bana uygun geldı o yuzden ogrenmek ıstıyorum.

Bu rodopluya gitmeyin de nereye giderseniz gidin !

Son düzenleyen: Moderatör:
aliexpress super site kızlar ben bir suru sey satın aldım. yardım isteyene yardımcı olabilirim nasıl sipariş verildigi konusunda. bir suru saat aldım şimdi de ipod siparişi verdim bakalımm. eger urun size gelmezse yada gelen urun hatalıysa tekrar urun gonderıyorlar yada paranızı iade ediyorlar. sadece beklemek mesele. bi urun için 3 ay da bekleyebilrisinz 1 ay da

trendyoldan almayın da nerden alırsanız alın

ali ekspressden ben de ayakkabı aldım.Çok memnun kaldım ama sonra başka bir satıcıdan aynı anda iki ürün aldım biri deri ipad kılıfı biri de şapkaydı şapka geldi ama kılıf gelmedi

aliexpress ten sadece bi kez alışverişş yaptım bekle bekle çok uzun sürüyor üründen memnunum ama bekleme süresi can sıkıcı.

Bende bunu aldım instagram dan bir sayfadan ilk internet alışverişimdi çok memnun kaldım. Nasıl saatim kızlar =)))

Eklentiler

• 12895273_1008205452604969_900299261_n.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 65
Bu arada aliexprestten bende alışveriş yaptım. 2 haftayı buldu gelmesi ama geldi =)))

Tesadüfen bulduğum ecemstil.com diye bir siteden alışveriş yaptım ordan bi sandalet siparişi verdim ve cok memnun kaldım fiyatları da uygundu bana göre bir bakın derim :)