• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Internet uzerinde alisveris sitesi

Ay345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2019
235
152
53
34
Kizlar herkese merhaba bn MODAŞAH sitesinde bir kac elbise begendim sipars etmekte tereddut ediyorum acaba daha once alisvers yapan var mi? Yardimci olacaklara simdiden tesekurler

Kizlar herkese merhaba bn MODAŞAH sitesinde bir kac elbise begendim sipars etmekte tereddut ediyorum acaba daha once alisvers yapan var mi? Yardimci olacaklara simdiden tesekurler
Adını ilk kez duydum. Ben internetten çok alışveriş yapıyorum iadelerde de hiç sorun yaşamadım
Morhipo
Markafoni
Trendyol
GittiGidiyor
Hepsiburada
PTT avm

Bireysel satış yapılan siteler
Tutumlu anne
Dolap
Gardrops
Zebramo
Bunlarla hiç sorun yaşamadım

Adını ilk kez duydum. Ben internetten çok alışveriş yapıyorum iadelerde de hiç sorun yaşamadım
Morhipo
Markafoni
Trendyol
GittiGidiyor
Hepsiburada
PTT avm

Bireysel satış yapılan siteler
Tutumlu anne
Dolap
Gardrops
Zebramo
Bunlarla hiç sorun yaşamadım
Tesekkur ederim ptt avm yi duydugum iyi oldu oradan alisvers yapmayi dusunmustum

Hiç duymadım ama tesettür giyim sitesi olan değil mi, belki o yüzden duymamışımdır. Bazen ben de pek duyulmamış sitelerden bir şeyler alabiliyorum ama tüm sosyal medyalarını, kullanıcı sayılarını, müşteri yorumlarını, şikayet sitelerini filan tarayıp, öyle güvenirsem alıyorum. Onlara bakın ilk iş olarak bakmadıysanız.

Hiç duymadım ama tesettür giyim sitesi olan değil mi, belki o yüzden duymamışımdır. Bazen ben de pek duyulmamış sitelerden bir şeyler alabiliyorum ama tüm sosyal medyalarını, kullanıcı sayılarını, müşteri yorumlarını, şikayet sitelerini filan tarayıp, öyle güvenirsem alıyorum. Onlara bakın ilk iş olarak bakmadıysanız.
Evet cnm tesettur giyim uzerine sikayet var iyi yorumda var instagram da takipci sayisi da var bilemedim

Canm tesettur giyim uzerine oldugu icin bir kac elbise begendim
O zaman çok pahalı olmayan bir ürün al. Doğru düzgün gelirse sonra istediğini alırsın için rahat olur. En baştan çok para verip sipariş verme

Evet cnm tesettur giyim uzerine sikayet var iyi yorumda var instagram da takipci sayisi da var bilemedim
İyi yorumlara değil şikayetlere odaklanın bence, hangi konularda şikayet etmişler mesela? Çok bilindik siteler şikayetleri çözme konusunda daha etkin davranırlar, göz önünde oldukları için. Adı sanı duyulmamış yerler işleri yokuşa sürmeye daha meyilli olabiliyor.

Ben de hiç duymadim. Iyi arastirin. Sikayetvar'a bakin. Ben bilinmedik bir yerden bir sey alacaksam once hakkinda sikayet var mi diye bakiyorum. Gecenlerde bir sayfadan tam alisverisi onaylayacakken bu site sayesinde dolandirici olduğunu ogrendim.

Takipci sayisina pek itimat etmeyin. Hatta instagramdaki memnuniyet yorumlarina bile itibar etmeyin. Cunku grup kurup karsilikli yorum yaptiriyor bazi sayfalar urun alinmis memnun kalinmis gibi.
400bin kusur takipcisi olan bi sayfadan nerdeyse dolandiriliyordum. Son anda ayildim :)

ben kiraz giyim diye bir yerden alışveriş yapıcaktım ,kapıda ödeme seçtim(sakın güvenmediğiniz biryere havale kk ile ödeme yapmayın)soruyorum nerde kargom ?yok cevap yok ,zaten elbiseler gerçek fiyatının çok çok altındaydı e ısrarla gelmeyince cevapta alamayınca şüphelendim,a belki dolandırıcı değillerdir ama bende kötü hisler uyandırdırlar

aa aklıma geldi ,bir arkadaşımın ablası çocuğuna ayakkabı alıyor internetten,kargodan 4-5 tane patates çıkyor bizim çatlakta onları kızartıp yiyor ahahah

O zaman çok pahalı olmayan bir ürün al. Doğru düzgün gelirse sonra istediğini alırsın için rahat olur. En baştan çok para verip sipariş verme
Dogru diyon kiz ama instagramda musteri memnuniyeti yazio baya da var acaba sorun olur mu

İyi yorumlara değil şikayetlere odaklanın bence, hangi konularda şikayet etmişler mesela? Çok bilindik siteler şikayetleri çözme konusunda daha etkin davranırlar, göz önünde oldukları için. Adı sanı duyulmamış yerler işleri yokuşa sürmeye daha meyilli olabiliyor.
Urunde genelde dikis uzerine gec kargo beden uzerne vr

Back
X