internet sorunu bi bakar mısınız kızlar

kokos34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
178
5
0
Konya
eşimle çok severek evlendk uzun süre flört ettik.ve enlendik.10aylık evliyim ve eşimle sohbet edecek bi konumuz yok.ben ev hanımıyım eşim matbaa işiyle ugraşıyo.devamlı internte giriyo evde.yada dışarda başbaşa yemeğe gittiğimzdr bile devamlı eli telefnda.yanlış anlamayın eşim beni aldatcak bi insan dğil.işi için devamlı intertte giriyo.kızıyorum sohbet edelim diye.oda 2miz için çalışıyrum diyo.parada kazanıyor ama bktım artık.daha 10aylık evliyiz ve balayı bile uapmadık.ben ne istesem yapar maddi manevi.ama aklı fikri iş güç ...bana akıl verin onun ilgisini çrkmek için ne yapmalım ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dikkatini cekmeye calis güzel giyin süslen püslen

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Dikkatini cekmeye calis güzel giyin süslen püslen

yapıyrum canım aklına gelebilecek herşeyi yapıyorum oda ilgilenmeye çalışıyo ama yinede işten kafasını kaldırmıyo:( bugün pazar gezilebilr mesela ama şuan oturma odasıda kanepede oturuyoruz o bi kanepede pc önünde iş yapıyo,bense tv ye bakıyorum :( sohbet bile etmiyoruz konuşcak şey bulamıyorum artık

yapıyrum canım aklına gelebilecek herşeyi yapıyorum oda ilgilenmeye çalışıyo ama yinede işten kafasını kaldırmıyo:( bugün pazar gezilebilr mesela ama şuan oturma odasıda kanepede oturuyoruz o bi kanepede pc önünde iş yapıyo,bense tv ye bakıyorum :( sohbet bile etmiyoruz konuşcak şey bulamıyorum artık

Merhaba
Daha 10 aylık evlisiniz nasıl konusucak bisey bulamiyosunuz canim.bak bence gir internetten sinemadan 2 kisilik bilet al hatta hangi filme gidelim diye onun fikrinide al.ortak eglenebilceginiz biseyler yapmaya calis bence

samsung cihazımdan gönderilmiştir.

Merhaba
Daha 10 aylık evlisiniz nasıl konusucak bisey bulamiyosunuz canim.bak bence gir internetten sinemadan 2 kisilik bilet al hatta hangi filme gidelim diye onun fikrinide al.ortak eglenebilceginiz biseyler yapmaya calis bence

samsung cihazımdan gönderilmiştir.

evet haklısın canım uzun zamandır gitmedik sinemaya,normalde her haftasonu giderdik .bunu hemen uygulayayım ben :)

evet haklısın canım uzun zamandır gitmedik sinemaya,normalde her haftasonu giderdik .bunu hemen uygulayayım ben :)

Insallah ise yarar canım.ayrica onun dikkatini cekicek kendinde degisiklikler yapabilirsin.ne biliyim sac rengin modelin degismesi gibi.beraber ortak yapicaginiz ve kaliteli zaman gecirmeniz ikiniz icim iyi olucaktir.

samsung'dan Kadınlar kulübü aracılıgıyla gönderilmiştir.

Insallah ise yarar canım.ayrica onun dikkatini cekicek kendinde degisiklikler yapabilirsin.ne biliyim sac rengin modelin degismesi gibi.beraber ortak yapicaginiz ve kaliteli zaman gecirmeniz ikiniz icim iyi olucaktir.

daha yeni saçımın hem rengini hem modelni değiştirdim canım hoşunada gitti.yalnız suan mralim çok bozuk..eşim az önce dediki iyi bi il aldım dükkana gidiyim yapıyım dedi.tamam dedim ama çok moralim bozuldu.ona belli etmedim tabi.sende gel beraber gidleim dedi yok dedim.belki beni biraz olsun özlesin diye.çünkü dakka başı beraberiz ve beni özlemedigini düşünüyorum artık..

daha cok yeni evlisiniz ..
bu ilgisizlik neden ??
tatile cıkın,birlikte vakit geçirin ..

daha yeni saçımın hem rengini hem modelni değiştirdim canım hoşunada gitti.yalnız suan mralim çok bozuk..eşim az önce dediki iyi bi il aldım dükkana gidiyim yapıyım dedi.tamam dedim ama çok moralim bozuldu.ona belli etmedim tabi.sende gel beraber gidleim dedi yok dedim.belki beni biraz olsun özlesin diye.çünkü dakka başı beraberiz ve beni özlemedigini düşünüyorum artık..

Ayni seyleri bende yasadim canim.zor..

bilmyorum galiba devamlı yanyana oldugumuz için ..

devamlı neden yanyanasınız ..
farklı yerlerde calısmıyor musunuz ?
sürekli beraberlikte sıkıcı olsa gerek..
birbirinizi özleyin ..

devamlı neden yanyanasınız ..
farklı yerlerde calısmıyor musunuz ?
sürekli beraberlikte sıkıcı olsa gerek..
birbirinizi özleyin ..

ben ev hanımıyım ama eşmin dükkanı var.onun yanına gidiyorum yardıma.artık bi haftadır gitmemeye başladım.yani anlıcagınız devamlı birlikte sayılırız canım

ben ev hanımıyım ama eşmin dükkanı var.onun yanına gidiyorum yardıma.artık bi haftadır gitmemeye başladım.yani anlıcagınız devamlı birlikte sayılırız canım

sürekli gitme,özleyin birbirinizi ..
değişiklikler yapın,renk katın evliliğinize ..
mutluluklar cnm :123:

sürekli gitme,özleyin birbirinizi ..
değişiklikler yapın,renk katın evliliğinize ..
mutluluklar cnm :123:

aklıma helen hertürlü değişiklgi yptım yapmayada devam ediyrum evle ilgili olsn kendim olsun hepsini yptım.başbaşa cıkcagmz tatil çok iyi olucak.oda tamam gidicez dyo ama vakit bulamıyo.hak veriyrum onada ama yeter yani vallahi bıktm yaa

ne yapmamı önerirsin peki

Benim eski esiminde dukkani vardi.devamli giderdi.gecenin bi saatine kadar.onceleri bende giderdim senin gibi.ama sonra gittikce bu isin sonu gelmez dedim.zaten 5 ay once bosandik.insallah atlatabilirsin sorunlari

Sana bir tavsiyem üzerine hic düsme biraz uzak dur fazla arayip sorma birak kendisinden gelsin o zaman belkide geri enteresan olursun

Baska kadin yok insallah

yok başka kadın yok eminim.bu arada sıkıntılarımıkonuştum eşimle.düzeldik eskisi gibi olduk çok şükür :) artk bnmle daha çok vakit geçiriyr :)

yok başka kadın yok eminim.bu arada sıkıntılarımıkonuştum eşimle.düzeldik eskisi gibi olduk çok şükür :) artk bnmle daha çok vakit geçiriyr :)

Sevindim sizin adınıza canım.Rabbim agzinizin tadini hic bozmasın insallah

Back