• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternet problemimi nasıl çözebilirim ?

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.333
3.990
173
İş yerindeki arkadaşım eve internet bağlatacağım diye Vod.. bağlatmamı önerdi.
Ttn.t Çok yavaş ona kesinlikle bağlatma çekmiyor bile dedi
Nişanlısı Vod.. çalışıyor prim alıyor ona bağlatmamı söyledi.
Bağlatmaz olaydım.
1 haftadır internet yok 5 gündür her gün arıyorum.
En kısa sürede dönücez, bugün dönücez, yarın arıcaz oyalıyorlar.
Bu durum ve kandırılma, oyalanma hissi sinirlerimi bozmaya başladı hem de fena halde.
Bir de sözleşme ile 2 yılı kitlediler.
Hem arkadaşımdan hem de vod. kazık yemiş oldum.
Şikayet var da şikayetleri okudum ve bir sürü insanın günlerdir bu problemi yaşadığını gördüm.
Şimdi bilen birisi lütfen yardımcı olsun,
Cayma hakkımı kullanarak ya da bu süreç çözememe probleminden dolayı tüketici heyetine başvuruda bulunsam anlaşmayı bozma ücreti ödemeden bu operatörden ayrılabilir miyim ?

problemini kısaca özetliyeyim Vodafone hizmetini T.Telekom üzerinden veriyor ve kendi data hattını çekmediyse problemi çözmen çok zor. Çünkü ben daha önce TTelekom da 5 yıl çalıştım sonra istifa ettim T.Telekom öncelik kendi müşterileri içindir ve hizmetini bina ankastresine girene kadar verirler eğer t.telekom abonesi olursan ekstra 15 tl ücretle içerideki problemi de çözüyorlar ama vodafone abonesiysen ankastreye kadar bakıp sinyal varsa bizde sorun yok der şikayeti kapatırlar müşteri elektrikçi bulup iç arızayı kendisi yaptırması lazım Vodafone da arıza T.Telekom yapması lazım diye topu üstünden atar arada müşteri kaynar. Önce arızayı kimin yapması gerektiğini öğren eğer t.telekom vodafone arıza kaydını alsın ilgili telekom müdürlüğü ile sen irtibata geç ekip geldiğinde sinyal geldiğini söylerlerse elektrikçi çağırıp binadaki arızayı gidereceksin. Sinyal hiç almadıysan da tüketici hakem heyetine müracaat et şikayette bulun cezalar da iptal edilerek kapattır. Şikayetlerini twiter üzerinden de vodafonu etiketleyerek yap hatta vodafone ceosunu etiketleyerek yap paçaları tutuşuyor o zaman

problemini kısaca özetliyeyim Vodafone hizmetini T.Telekom üzerinden veriyor ve kendi data hattını çekmediyse problemi çözmen çok zor. Çünkü ben daha önce TTelekom da 5 yıl çalıştım sonra istifa ettim T.Telekom öncelik kendi müşterileri içindir ve hizmetini bina ankastresine girene kadar verirler eğer t.telekom abonesi olursan ekstra 15 tl ücretle içerideki problemi de çözüyorlar ama vodafone abonesiysen ankastreye kadar bakıp sinyal varsa bizde sorun yok der şikayeti kapatırlar müşteri elektrikçi bulup iç arızayı kendisi yaptırması lazım Vodafone da arıza T.Telekom yapması lazım diye topu üstünden atar arada müşteri kaynar. Önce arızayı kimin yapması gerektiğini öğren eğer t.telekom vodafone arıza kaydını alsın ilgili telekom müdürlüğü ile sen irtibata geç ekip geldiğinde sinyal geldiğini söylerlerse elektrikçi çağırıp binadaki arızayı gidereceksin. Sinyal hiç almadıysan da tüketici hakem heyetine müracaat et şikayette bulun cezalar da iptal edilerek kapattır. Şikayetlerini twiter üzerinden de vodafonu etiketleyerek yap hatta vodafone ceosunu etiketleyerek yap paçaları tutuşuyor o zaman
çok teşekkürler şimdi şöyle oldu ben t telekoma başvurdum internet bağlatmak için ve 2 hafta kurulum için hep oyaladılar ben de iptal ettim kurulumu yani sözleşme falan imzalamamıştım sadece ön başvuru yapmıştım şimdi müşteri hizmetleri bana diyor ki türk telekomdan port iptali yapmışsınız ben böyle bir şey asla yapmadım
alt yapısının türk telekom olduğunu bilseydim asla vdfne geçmezdim

şimdi aradım en kısa zamanda arayacaklar dediler gene ne kadar telefonda durumu belirtsem de kızsam da yok yok değişen yok aramıyorlar port iptal etmişim öyle bir şey yok gerçekten bilen yardımcı olabilir mi ?

Allah yardımcın olsun canım, ben de annemlerin evine hattımı nakil yapmak için nerdeyse bir ay bekledim onlarca kez telefonda müşteri hizmetleriyle konuştum, bu arada ben dsmartlıyım bu üçüncü sene.
En son şikayetvar sitesine yazdım birkaç gün içinde naklettiler.
Bu arada memleketteki tüm altyapı ttnete ait zaten, ttnet yavaşsa aynı altyapı üzerinden diğer sağlayıcılar nasıl hızlı olacak ki?

Allah yardımcın olsun canım, ben de annemlerin evine hattımı nakil yapmak için nerdeyse bir ay bekledim onlarca kez telefonda müşteri hizmetleriyle konuştum, bu arada ben dsmartlıyım bu üçüncü sene.
En son şikayetvar sitesine yazdım birkaç gün içinde naklettiler.
Bu arada memleketteki tüm altyapı ttnete ait zaten, ttnet yavaşsa aynı altyapı üzerinden diğer sağlayıcılar nasıl hızlı olacak ki?
ben şikayet vara yazdım bugün gene de geri dönüş yapmadılar türk telekom vodafone geçince alt yapıyı iptal etmiş şimdi ben parayı ödemeden vazgeçebilir miyim sözleşmeden

İş yerindeki arkadaşım eve internet bağlatacağım diye Vod.. bağlatmamı önerdi.
Ttn.t Çok yavaş ona kesinlikle bağlatma çekmiyor bile dedi
Nişanlısı Vod.. çalışıyor prim alıyor ona bağlatmamı söyledi.
Bağlatmaz olaydım.
1 haftadır internet yok 5 gündür her gün arıyorum.
En kısa sürede dönücez, bugün dönücez, yarın arıcaz oyalıyorlar.
Bu durum ve kandırılma, oyalanma hissi sinirlerimi bozmaya başladı hem de fena halde.
Bir de sözleşme ile 2 yılı kitlediler.
Hem arkadaşımdan hem de vod. kazık yemiş oldum.
Şikayet var da şikayetleri okudum ve bir sürü insanın günlerdir bu problemi yaşadığını gördüm.
Şimdi bilen birisi lütfen yardımcı olsun,
Cayma hakkımı kullanarak ya da bu süreç çözememe probleminden dolayı tüketici heyetine başvuruda bulunsam anlaşmayı bozma ücreti ödemeden bu operatörden ayrılabilir miyim ?

Hizmet alamiyirsan tebiki feshedebilirsin sozlesmeni

Superonline fiber diyorum.
Sizin faturanızı onlar ödeyeceklerdir, üyeliğe geçerseniz.
Kullanmadığım firma kalmadı ama çok şükür 1 senedir hiç sorunum yok.
Hele ttnet müşteri hizmetleri artık telefonumu açmıyordu benim, o derece dadanmıştım.
Allah düşürmesin beni o günlere.:KK47:

telekomdan almış olsanız ben yardımcı olurdum..ama işiniz zor uğraşır durursunuz.
hep söylüyorum superonline dışında her interneti telekom sağlıyor.
superonline fiber dışında en iyisi telekomdur.
inanmayın kimseye.

Superonline fiber diyorum.
Sizin faturanızı onlar ödeyeceklerdir, üyeliğe geçerseniz.
Kullanmadığım firma kalmadı ama çok şükür 1 senedir hiç sorunum yok.
Hele ttnet müşteri hizmetleri artık telefonumu açmıyordu benim, o derece dadanmıştım.
Allah düşürmesin beni o günlere.:KK47:
süperonline geçeyim bari şu internetten yüzüm gülmedi ya :(

telekomdan almış olsanız ben yardımcı olurdum..ama işiniz zor uğraşır durursunuz.
hep söylüyorum superonline dışında her interneti telekom sağlıyor.
superonline fiber dışında en iyisi telekomdur.
inanmayın kimseye.
türk telekom port işlemini iptal etmiş benim öyle bir talebim olmamıştı şimdi bu halledilmez mi sizce

türk telekom port işlemini iptal etmiş benim öyle bir talebim olmamıştı şimdi bu halledilmez mi sizce

önce telekoma başvurdum demişsiniz.internetiniz açılacağı için size bu sırada müşteri olarak port açılmış.sonra internet talebinizi iptal edip vodafone'u seçtiğiniz için açılan portunuz iptal edilmiş..olan bu..

önce telekoma başvurdum demişsiniz.internetiniz açılacağı için size bu sırada müşteri olarak port açılmış.sonra internet talebinizi iptal edip vodafone'u seçtiğiniz için açılan portunuz iptal edilmiş..olan bu..
hmm anladım peki merak ettiğim tekrar port açmazlar mı ? internetim gelmez mi ?

Back