• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternet Operatörü ! Sabah sabah sinir krizi

Summe

Şarkıya , türküye lanet olsun. Anlayamadın ya !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2.444
1.382
178
Kızlar evimizde kullandığımız kotasız internetimizi 5 aydır doğru dürüst kullanamıyoruz.
Felaket derecede yavaş , ve 10 dk da bir kesiliyor.
Arayıp söylüyoruz hiç bir şey değişmiyor bir de sorununuz yok diye mesaj atıyorlar .
Çıldırmamak işten değil .
Siteye binbir zorlukla girebiliyorum .
Şimdi arayıp ağzıma geleni sayacağım artık çok oldular bunlar.

Hala bir müşteri temsilcisine bağlanamadım kızlar.
Şaka gibi gerçekten.
Zaten terelellilerim bii gelip bii gidiyor ..

Modeminizi resetlediniz mi? Bilgisayar ya da telefonunuzun remi şişmiş de olabilir. Belki internet bağlantısında gerçekten problem yoktur.

bızımkıde dsmartın ınternetıydı,aynı sorunlar vardı..10 dakkada 1 hat düşüyordu..musterı hızmetlerı cvp vermıyordu..

1 yıl sonra zorla getırtıp yaptırdık

Modeminizi resetlediniz mi? Bilgisayar ya da telefonunuzun remi şişmiş de olabilir. Belki internet bağlantısında gerçekten problem yoktur.
Modemi geceden kapatmayı dahi denedik .
Gün içinde keç defa resetliyoruz saymadım .
Benim bilgisayarım yeni .
Evde bir bilgisayar var bunda gidince onda da gidiyor , denedim.
Onlardan kaynaklı yani eminim.

bızımkıde dsmartın ınternetıydı,aynı sorunlar vardı..10 dakkada 1 hat düşüyordu..musterı hızmetlerı cvp vermıyordu..

1 yıl sonra zorla getırtıp yaptırdık
Zoraki olmak gerekiyor bunlara ne yazık ki .
Şu hatı bir bağlasam diycem bütün şikayet sitelerine sizi yazacağım
Bu netinizi de sözleşmesi dolar dolmaz iptal ettireceğim diye.
Ne film izliyebiliyorum ne oyun oynayabiliyorum .

Modemi kapatmak resetlemek değil yalnız. Arkada ufak bir düğmesi olması lazım, ordan resetleyip bilgisayardan kurulumu kaldırıp tekrar kurmalısınız. Gün içinde onlarca kez yapılacak bir işlem değil, en az yarım saat sürer.

Kızlar evimizde kullandığımız kotasız internetimizi 5 aydır doğru dürüst kullanamıyoruz.
Felaket derecede yavaş , ve 10 dk da bir kesiliyor.
Arayıp söylüyoruz hiç bir şey değişmiyor bir de sorununuz yok diye mesaj atıyorlar .
Çıldırmamak işten değil .
Siteye binbir zorlukla girebiliyorum .
Şimdi arayıp ağzıma geleni sayacağım artık çok oldular bunlar.

Bizimde öyle oluyordu. Telefonda bir güzel kalayı basınca öyle bir yapıyorlar ki.. ;) Tatlı dilden nezaketten anlamıyorlar ne yazıkki... :(

Bizimde öyle oluyordu. Telefonda bir güzel kalayı basınca öyle bir yapıyorlar ki.. :KK66: Tatlı dilden nezaketten anlamıyorlar ne yazıkki... :KK43:
Ben de aynan öyle yapacağım !
Aaaah bir düşürebilsem ... Öyle sayıp döşeyeceğim ki.
İlgilenicez diyip akşamına bir sorun yok diye sms atmak değil öyle .
5 aydır sanki boşa parasını veriyoruz.

Modemi kapatmak resetlemek değil yalnız. Arkada ufak bir düğmesi olması lazım, ordan resetleyip bilgisayardan kurulumu kaldırıp tekrar kurmalısınız. Gün içinde onlarca kez yapılacak bir işlem değil, en az yarım saat sürer.
Kablosuz kullanıyoruz interneti

Ben de aynan öyle yapacağım !
Aaaah bir düşürebilsem ... Öyle sayıp döşeyeceğim ki.
İlgilenicez diyip akşamına bir sorun yok diye sms atmak değil öyle .
5 aydır sanki boşa parasını veriyoruz.

Para kazanmayı biliyorlar valla .. Usanma devam et elbet açarlar ;)

Kablosuz kullanıyoruz interneti
Kablosuz internet için de modem bilgisayarınıza kurulur arkadaşım. Başka türlü olması mümkün değil. Yoksa nasıl şifre koyacaksınız? Bir bilenden yardım alın bence. Pek anlamıyorsunuz bu işlerden anladığım kadarıyla.

Kablosuz internet için de modem bilgisayarınıza kurulur arkadaşım. Başka türlü olması mümkün değil. Yoksa nasıl şifre koyacaksınız? Bir bilenden yardım alın bence. Pek anlamıyorsunuz bu işlerden anladığım kadarıyla.
Benim bilgisayarımda kurulu değil işte.
Seneler önce kullandığımız masa üstü bilgisayarımızda kuruluydu programı.
O da daha yeni mefta etti .
Ama gene de kurulumluk bi durum olduğunu sanmıyorum ben .
Baya baya savsaklıyorlar.
Gene de kardeşime yaptırırım yine , o anlar .

Para kazanmayı biliyorlar valla .. Usanma devam et elbet açarlar :KK66:
Gelişmeleri yazarım .
Böyle bişey yok gerçekten .
Müşteri hizmetleriyle konuşmak bile sorun

Benim bilgisayarımda kurulu değil işte.
Seneler önce kullandığımız masa üstü bilgisayarımızda kuruluydu programı.
O da daha yeni mefta etti .
Ama gene de kurulumluk bi durum olduğunu sanmıyorum ben .
Baya baya savsaklıyorlar.
Gene de kardeşime yaptırırım yine , o anlar .
Modem ayarlarınızın kurulması gerek kablosuzda olsa yoksa nete bağlanılmaz,ayrıca geçen haftalarda bizim de başımıza geldi modem ayarı falan herşey kurulu ama netten kopuyoruz sürekli kardeşim müşteri hizmetlerini aradı burda bir sorun yok dediler sorun siz de fakat kardeşim bilgisayar bölümü öğrencisi ve işi bu ve sesini biraz yükseltti biz de sorun yok dedi karşı taraf tekrar bakıp kontrol etti hata biz de dediler ve arıza kayıtı oluşturdular ve akşama internet geldi hiçbir sorun kalmadı.

Modem ayarlarınızın kurulması gerek kablosuzda olsa yoksa nete bağlanılmaz,ayrıca geçen haftalarda bizim de başımıza geldi modem ayarı falan herşey kurulu ama netten kopuyoruz sürekli kardeşim müşteri hizmetlerini aradı burda bir sorun yok dediler sorun siz de fakat kardeşim bilgisayar bölümü öğrencisi ve işi bu ve sesini biraz yükseltti biz de sorun yok dedi karşı taraf tekrar bakıp kontrol etti hata biz de dediler ve arıza kayıtı oluşturdular ve akşama internet geldi hiçbir sorun kalmadı.
Ben de sesimi yükselticem .

Back