• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternet ile ilgili bakabilir misiniz?

ParadiseAnge5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2015
50
16
3
31
Masaütsündeki internet dışardaki anahatta bağlı yani kablolu.Kablo dışarıda adı ney bilmiyorum ama oradakai kutunun içine bağlı.Üst katta netipaylaşıyoduk ama düzenli ücreti ödemediler bizde bağlantıyı kestik.Fakat şu bi kaç gündür net hızı düşmüş.Ben şuan tek kullanıyorum ve imkansız bu kadar düşmesi.Daha önce onlarla kullanırken düşmüştü.Ve kendilerine internet bağlatmışlar ama ben şüpheledindim aynı kutucuktan onlara doğru aynı kablodan uzantı var tabiki aynı yere bağlanır ama merak ettiğim bizim hattımızla bunu yapabilirler mi yani daha önce ortak modemden çekiliyodu modemlerini verdik de bizim kablo bağlantısını birleştirip bizden habersiz neti kullanabilme ihtimalleri var mıdır?

Ben şifre olmadan o kablonun işe yaramayacağını düşünüyorum. Belki bile arkadaşlar vardır.
Şifreniz bu üçünü içermiyorsa kırması zor değil bu arada.

Şifremi çok zor bulurlar zaten saçma sapan şeyler yani birbirinden bağımsız şeyler var onu zor bulurlarda netin kablosun dışarıdaki bi şeye bağlı onlarınkide bağlı belki bizimkiyle söylemeden birleştirip kullanırlar mı diye aklıma takıldı

Masaütsündeki internet dışardaki anahatta bağlı yani kablolu.Kablo dışarıda adı ney bilmiyorum ama oradakai kutunun içine bağlı.Üst katta netipaylaşıyoduk ama düzenli ücreti ödemediler bizde bağlantıyı kestik.Fakat şu bi kaç gündür net hızı düşmüş.Ben şuan tek kullanıyorum ve imkansız bu kadar düşmesi.Daha önce onlarla kullanırken düşmüştü.Ve kendilerine internet bağlatmışlar ama ben şüpheledindim aynı kutucuktan onlara doğru aynı kablodan uzantı var tabiki aynı yere bağlanır ama merak ettiğim bizim hattımızla bunu yapabilirler mi yani daha önce ortak modemden çekiliyodu modemlerini verdik de bizim kablo bağlantısını birleştirip bizden habersiz neti kullanabilme ihtimalleri var mıdır?

Adil kullanım kotasını aşmışsınızdır. Her ayın 1'inde bu kota sıfırlanır ve internet hızınız eskisine döner. Kotayı aşmanız durumunda hızınız 3 mbit olarak ayarlanır. Bugün sıfırlanmış olması gerekiyor mesela. Hızınız eskisine dönmüştür.
Zaten ayın sonunda açmışsınız konuyu ayın sonuna kadar ortak kullanıp sonradan ayrıldıysanız bile dolmuştur artık o kota.

Back