Internet hızı

isimsiz871

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2018
1.939
3.209
53
32
Şunu belitmek isterimki
Mune konumu taşımassan sevinirim buda
Benim için bi dert sonuçta
Teşekküler

Hanimlar eve internet alıcaz ama eşimle ben hiç anlamayız bu işlerden

Bi araştiralim dedik
Adsl ve fiber internet varmış
Fiber alalim dedik
Bu seferde
25,35,50,100 mbps hızlı diye ayrıliyomuş

Şimdi biz evde 2 telefon 1tv bağlanip kullanıcaz
25lik olan yeterli olur mu?
yavaş olur mu?
Daha mı yuksek almamiz gerekirmi
Sizler nasil kullanıyorsunuz
Bilgi sahibi olanlar vardır diye düsundüm aranızda

Birde superonline mı
Türk telekomu mu önerirsiniz
Cevaplar icin tesekkurler şimdiden

Fiber alt yapısı varsa evinizde eğer fiber alırsınız. Tabiki en iyisi 100 mbps dir ama fiyatı da artar. 25 iş görür 16 mbps idi sanırım bizim. Fiber alt yapı olmadığı için adsl kullanıyorduk. Ben bu kadar biliyorum daha fazla bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur sanırım.
Bizim kablonetti. Hangisi daha iyidir bilmiyorum

Bizim evde 35 ama kullanımı düşüyor misal 35 aldık ama tvde 25 e düşüyor PC’de 22 ye düşüyor falan filan oluyor . En üst sınır yani 35 . Bunuda bilin hız olarak. Bence 16 alın sonra baktınız az geliyor size yükseltirsiniz. Düşüremiyorsunuz ancak yükseltebiliyorsunux. Şahsen bize yetmedi 16 çünkü biz bazen iki PC’de kullanıyorduk bir tv bir PC de telefonlarda hep bağlı ondan 35 geçtik

birde Türknet var canım sitesine girip oluyor mu diye bakabilirsin kullanan tandıklarım var çok memnunlar taaahhüt almıyorlar 35 hızı 75 TL mi ne ilk ayda ücretsiz denemen için istediğin zaman iptal edebilirsin. Sadece sitesine girip alt yapınız varmı turknet için bakmanız lazım . Araştırın bence.

Himm anladım düşüp çıktını nerden anlıyosunuz peki

Tamam araştircam teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…