Internet bağımlılığım var

Turkan88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
2.523
3
0
Azerbaycan
Lutfen yardım edın,ınternet bende hastalık halıne geldı,ıslerımı yetıstıremıyorum,ogluma bakamıyorum,kalktıgımda hepsını 5 dk.da bıtırıyorum ama bır turlu onunden kalkamıyorum,ogluma zaman ayıramıyorum en esası,tus sınavına calısmam gerk,ama yapamıyorum,bu ılletden kurtulamıyorum,

sanırım ben de bu hatalığa tutuldum. Face kk oyun başka siteler derken hergün ertelediğim işlerim yığın yığın birikiyo. Üstelik bunu çalışırken ypıyorum yani iş yerinde ve çoğu zaman da eve geç kalıyorum internete dalıp

Tek yaşadığım süre içerisinde ben de çok internete giriyorum. Fakat ailemle birlikte olduğum zaman bu isteği hissetmiyorum. Sizin de belki ilginizi dağıtacak uğraşlara ihtiyacınız vardır. Çocuğunuzla daha kaliteli zaman geçirmek olabilir bu, bakımını yapmaya ek olarak

İlk mesajınızı tekrar okudum da, tus çalışmanız gerektiğini söylemişsiniz. Onun oluşturduğu stresi internette unutmaya çalışıyor olabilirsiniz, bu sıkıntılı süreç geçince internetten de uzaklaşırsınız diye düşünüyorum

Allah kurtarsın bacım.

En fazla 1 saat sonra sıkılıyorum valla ben internetten. Napıyorsun peki, nerelerde vakit geçiriyorsun.

bu internet bağımlılığı bende de var maalesef yaa... şuan tatildeyim mesela yazlıkta,laptobumu zaten buraya taşıdım( o Allahın emri ) bi de karşı sitenin internetinden giriyorum geçenlerde 1 gün boyunca kesikti internet ve ben kafayı ymek üzereydm napıcağmı bilemedm,ki tatildeym yani ypcak onca şey var internetsiz duramadığımı yazlıkta,tatilde daha da iyi anlıyorum her sene. Nasıl geçicek bu hastalığm blmiyorum :18:

Son düzenleme:
aynı dertten bende muzdarıbım ama farklı sekılde benım annem ınternet bagımlısı 5 dk da ıslerı halletmeye calısıyo sonra yıne hemen basında sureklı oyun basında ay delırcem bende en sonunda dalgaya vurup gecıyorum artık

çare lazım ya konu açacaktım bununla ilgili önce bi arattım.

ama kimse fikir vermemiş. ne yapcaz bilmiyorum benim de kpss var. öyle saçma sapan gereksiz yerlerde vakit geciriyorum ki.

sabah kalkar kalkmaz başındayım.bi işi yapıyorum koştura koştura oturuyorum başına sanki kaçacak bi şey var.

açmıycam diyorum içim içime yiyor. yapılmayacak bi sey değil aslında iradesiz miyiz biz?

ama kolay geliyor işte canımızın istediğini yapmak.

çare lazım :/

Ya bilgisayar başında uzun süre durmak çok tehlikeli.Hepinizin de işi gücü varmış.Biriniz kpss diyosunuz biriniz tus vs.Yani uğraşacağınız şeyler var.Onlara yönelin lütfen.

Şimdiki zamanda bilgisayardan tamamen uzaklaşmak olmaz tabi ama şöyle yapın mesela.Kendi kendinize deyinki bugün eğer şu şu işleri bitirirsem kendime ödül olarak 1 saat internete gireceğim deyin.Bir şekilde kendinizi frenleyin hanımlar.

Ben bilgisayar öğretmenliği okuyorum.Okul zamanı özellikle sınav zamanları proje yetiştirmeye çalışırken gece 3 4lere kadar bilgisayar başında 1 hafta geçiriyordum.Size anlatamam çok berbat bi durum.Kafam hiç yerinde olmuyor gözlerim kızarmış oluyor.Dışarı çıkıyorum hava almaya kendimi kötü hissediyodum.Çünkü günlerce bilgisayar başındayken dışarı çıkınca kendimi uzaylı gibi hissediyodum.Hani karanlıkta kalmış birinin perdesini açarsın da gözleri kamaşır ya.Öyle bir durum oluyordu.

Ama çok şükür ben bağımlı değilim.Çünkü bilgisayar başında eğlence amaçlı vakit geçirmek daha çok bağımlılık yapar bence.Asıl gerçekten işi olanlar bi an önce işini bitirip başından kalkmak ister.Her an internet elimin altında hem okulda derslerde hem de evde.İstesem her an girerim.Ama eğlence olarak sadece kkya giriyorum.Bazen film izliyorum ayda bir o da.Facebook twitter adresim falan da yok.Oyun da oynamıyorum.

Kararlı olup bağımlılıktan kurtulun.Vücudunuza verdiği zararı düşünün.Duruş bozukluğu gözlere zararı kan dolaşımına etkisi radyasyon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…