Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar isteyken internete girmemek icn kendimi nasil engellerim Surekli sacma sapan sitelerde dolaniyorum ve gunum ziyan oluyor, cok verimsizim cooooookkk. Ama isim bilgisayar uzerinden :26:
Mail kismi ve zaman zaman internette konu da arastiriyorum, facebook ve twitter a girmek istemiyorum ama hesabimi kapatmak da istemiyorum sadece isteyken girmeyeyim, iradeli bir insan da degilmisim
Mail kismi ve zaman zaman internette konu da arastiriyorum, facebook ve twitter a girmek istemiyorum ama hesabimi kapatmak da istemiyorum sadece isteyken girmeyeyim, iradeli bir insan da degilmisim
bu konuda iradeli olmak çok zor zaten, bu siteleri sizin bilgisayarınızdan engellemesi için müdürünüzünden patronunuzundan falan yardım isteyin engelleyip şifre koysun...