N
natalina19881
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi natalina19881
daha önceki yazını da okumuştum ,yorum yapmış mıydım bilmiyorum ,abağlanmak istemiyorum ne demek biliyor musun?şöyle anlatayım sana:1.seni sevemem sadece gezer ,eğleniriz.2.seni istedigim an aldatırım ve hesap soramzsın.3.istedigim an terk ederim.4.istersem hiç aramam sen bekle dur..5.asla evlenip senle bi hayatı paylaşamam demek...kısacası sana bunları demiş canım ama bi cümleyle ifade etmiş ...istiyorsan görüş...
Arkadaşım belli ki ne yaptığı belli olmayan bir öyle bir böyle takılan biri.inanaın sasırdımyaaa bıde kumala adımı yazıp senı sewıyorum yazmıss ya mssj atıo napıon dıe cewap vermıorum sasırdım ıana yaa offfffff ama ben hıc cewap vermıorum
daha önceki yazını da okumuştum ,yorum yapmış mıydım bilmiyorum ,abağlanmak istemiyorum ne demek biliyor musun?şöyle anlatayım sana:1.seni sevemem sadece gezer ,eğleniriz.2.seni istedigim an aldatırım ve hesap soramzsın.3.istedigim an terk ederim.4.istersem hiç aramam sen bekle dur..5.asla evlenip senle bi hayatı paylaşamam demek...kısacası sana bunları demiş canım ama bi cümleyle ifade etmiş ...istiyorsan görüş...
Çok doğru ifade etmişsin maLesef öyLe:teselli:daha önceki yazını da okumuştum ,yorum yapmış mıydım bilmiyorum ,abağlanmak istemiyorum ne demek biliyor musun?şöyle anlatayım sana:1.seni sevemem sadece gezer ,eğleniriz.2.seni istedigim an aldatırım ve hesap soramzsın.3.istedigim an terk ederim.4.istersem hiç aramam sen bekle dur..5.asla evlenip senle bi hayatı paylaşamam demek...kısacası sana bunları demiş canım ama bi cümleyle ifade etmiş ...istiyorsan görüş...