internet aşkımı unutamadım kucuk bır aşk oyunumuu sewgımı

N

natalina19881

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi natalina19881
yaaa sıze daha oncede anlatmısdım gercekden artık cok bunaldım ınternetde tanısdımd edım 8ay cıktık ayrıldık 8ay gectı aradan gorusmedık sonundaa bıkere oldu gorusduk işdee bana benı sewdını beni unutamadını soluyorr pekı benım ıcın bıseylere katlanmıyo yanına gıtcemı solemısdıımm gel dıo 1satt sonra ızın alamadım dıyo az once aradı aradan ahafta gectıı nıe benı aramadın ogunden sonra dıyoo benım telefonum bozuldu dıyo bend eactım telefonu okonulara gırmeyelım dedım konsualım dıyo susdu bende susutum ozaman kapa telı dedım yuzumeee kapadı napım yaa sasırdımmm ınanın onus ewıyorum hala aklımda ama ımkansız yaa benı gormek ıcın goruselım derr bı yolunu bulur baglanmak ıstemıyorum dıyor napımm nedıyım off yardımcı olun nolur yaaa nasıl hareket edıyım

daha önceki yazını da okumuştum ,yorum yapmış mıydım bilmiyorum ,abağlanmak istemiyorum ne demek biliyor musun?şöyle anlatayım sana:1.seni sevemem sadece gezer ,eğleniriz.2.seni istedigim an aldatırım ve hesap soramzsın.3.istedigim an terk ederim.4.istersem hiç aramam sen bekle dur..5.asla evlenip senle bi hayatı paylaşamam demek...kısacası sana bunları demiş canım ama bi cümleyle ifade etmiş ...istiyorsan görüş...

Bağlanmak istemiyorsan uzak duracaksın arkadaşım.

Zaten anlattığınıza göre bir öyle bir böyle kafasına göre takılıyor.

Buluşmak isteyip işim çıktı diye gelmeyen daha sonrada beni niye aramadın o günden sonra diyen biriyle beraber olup olmayacağınıza siz karar verin.

Kolay gelsin.

Ben o zaman formülü sana söyledim arkadaşım

daha bu ne aşkmış bu ne sevgiymiş yahu :uhm:

bırak gitsin ama sen kalıp hâlâ acı çekmek istiyorsan
sana kolay gelsin

Yanina gelme imkani varsa ve gercekten delikanli gibi seviyorsa coktaaaan gelirdi o.
Sizinki aliskanlik olmus canim.
2 ay görüsmeyin unutursun.
Kendine hic sormuyormusun, bu cocuk neden gelmemek icin sürekli bahane üretiyor diye?
Bence bir sor bu soruyu kendine..

inanaın sasırdımyaaa bıde kumala adımı yazıp senı sewıyorum yazmıss ya mssj atıo napıon dıe cewap vermıorum sasırdım ıana yaa offfffff ama ben hıc cewap vermıorum

yorum yazacaktım ama arkadaş içimden gelenleri komple yazmış. her kelimesine katılıyorum a.s.

inanaın sasırdımyaaa bıde kumala adımı yazıp senı sewıyorum yazmıss ya mssj atıo napıon dıe cewap vermıorum sasırdım ıana yaa offfffff ama ben hıc cewap vermıorum
Arkadaşım belli ki ne yaptığı belli olmayan bir öyle bir böyle takılan biri.

Bunlara kafa yoracağına tavrını koy bitsin.

Üvercinka arkadaşımızçok güzel özetlemiş.....Al benden de o kadarklava:
Canım seven erkek ne yapıp ne eder seni görmenin yolunu bulur..İlk fırsatta sesini duymak ister...Yani telefonunun bozuk olması bişi anlam ifade etmiyor bahaneden başka...Gider iş yerinden arar ya da evden sabit telden vs...Cep teli aklındadır zaten..
Üzme sen kendini tatlım..Takma kafana...Hadi bakalım düşünmemeye çalış...
Onun seni üzmesine izin verme en önemlisi.................

Çok doğru ifade etmişsin maLesef öyLe:teselli:

canimmmm
Zamanla sende anlayacaksinki bu ne sevgi nede askmis bence bu sadece bi ihtiyacdi...
ihtiyacin oldugu icinde ona baglandin simdide kendini ona mecbur hissediyorsun...
Uzan kal sende anlayacaksinki bu ne ask nede sevgiymis...
Unutacaksin göreceksin ama uzak durmalisinn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…