Merhaba burayı uzun süredir takip ediyordum şimdi hesap açtım bu sorunum için. İki gün önce mezuniyetim için elbise aldım hatta wp iletişime geçtik o kadar ilgi ve alaka gösterdiler ki yetmedi fatura gönderiyoruz diye defalarca tekrarladılar .Velhasıl istedim kargo bugün ben evde yokken gelmiş; anneme ısrarla kargoyu almadan yanlarında aç kontrol et dedim , sağolsun kurye izin vermemiş imza atmadan açamazsınız demiş annem de atmış imzayı ürünü almış el mecbur .Daha sonra eve geldiğimde ürünün fotoğraftakiyle aynı olmadığını farkettim. Üstelik fatura bile koymamışlar .Bu durumu onlara ilettim iade kabul etmediklerini sadece değişim olduğunu ve kargonun bana ait olacağını söylediler .Ben de 175 i arayıp durumu izah ettim ve fatura ile birlikte dilekçe yazmamı 14 gün içinde üründen sebepsiz cayma hakkımın olduğunu paramın iadesini yapmak zorunda olduklarını söylediler , bunun üzerine wp mesaj atıp durumu bildirdim ama yok görüldü atmakla yetindiler o ilgi alakadan eser kalmadı .Neyse uzatmayayım bu artık benim için inat oldu elimde fatura olmadan ne yapabilirim? Lütfen bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi parasında değilim sadece hakkım olanı yapmak zorunda olduklarını görsünler çünkü ısrarla bana ürünün resimdekiyle aynı olduğunu güzelliğin göreceli olduğunu vurguladılar, beni bilinçsiz bir tüketici gibi kandırmaya ikna etmeye çalıştılar ve bu çok zoruma gitti önerilerinizi bekliyorum