durumun farkında oldukları için göndereceklerini sanmıyorum .Çünkü o olmadan işimin zor olduğunu biliyorlar . Üstelik artık mesajlarım görmezden geliniyor baya görüldü atıyorlar .Bir arkadaşımdan rica ettim ürün almışta faturası yokmuş gibi konuştu onlarla , pazartesi mailinize atacağız demişler ama ürünün benim olduğunu anladıklarında gönderirler mi bilmiyorum .oncelikle faturayo almaya calisin. faturayi göndermelerini gondermezlerse maliye bakanlıgina sikayet edecegini söyle
duruyor arşivledim hepsiniyazismalarini da silme.
mantıklı aslında yarın hemen irtibata geçip böyle söyleyeceğim ama bence faturasız şikayet edemeyeceğimi bildikleri için on dört günü geçirip göndereceklerVergi Usul Kanunu’nun 353. maddesine gore bu bir suctur ve gerekli islemleri baslatacagim faturam gelmezse de.az hukiki konusunca tirsarlar
bu işlemleri on dört gün geçmeden yapmam lazım uzun sürer miMaliyeye sikayet edin
benim de mezuniyet elbisemdi çok beğenerek istedim üstelik bu dar zamanda yeni bir elbise bulmam lazım. Ve sınava yaklaştığım bu dönemde vakit ayırabileceğimi sanmıyorum.gondermek zorunda. gondermedigi icin de suc. maliyeye bildirirsin bir dunya vergi cezasi oderler. ustten ve hukuki konusursan tirsar ve gonderirler. ben bazen boyle hukiki konusurum tam bilmedigim halde :) o zaman yapiyorlar.
icimdw kalan tek sey nisam alisverisinde kaziklanmam ve nisana az kaldigi icin yasal yollara başvurmamam. bugunku aklim olsa nişanı erteler ama o kazikci kadindan parami alirdim
arkadaşımın babası maliyede o da yardımcı olur belki bir konuşayım onunla çok teşekkür ederim gerçekten .süre ver. sali gunune kadat elimde olmazsa gerwkli islemleri yapacagim gibi sure ver . bu sekilde yaz dedigim gibi. cevap vermezler se direkt sikayet et
Yorum yapabilirsin facebook sayfalarından vr instagramdan bu sorun çözülmezse sosyal medyadan herkesi bilinçlendirme amacıyla yazılar paylaşacağını belirt.faturayı vermek zorunda faturasız olması onun aleyhine.Ayrıca bir çok kişiyi bilinçlendirmek istiyorum ne yapabilirim bunun için ? İnstagram sayfalarını kapattırmak gibi bir fikrim var ama nasıl yapabilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?