- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
bir arkadaşımda mayo siparişi vermişti bekledi bekledi gelmedi,
en son satıcının mesajı ürün geldi fakat beklediğimiz kalitede olmadığından ve bazı müşteriler geri iade ettiğinden mağdur olmayın diye göndermedik diyeydi
oda bayağı hevesliydi . iptal yada geldiğinde iade şansın var mı?
ben olsam hiç uğraşmadan iptal ederdim.
ben de oldukça fazla kullanıyorum interneti alışveriş için.
böyle şeyler olunca insanın hevesi kaçıyor daha ürün eline gelmeden.
Kızlar 19 Haziranda 3 elbise sipariş ettim gittigidiyordan, 3 elbise içinde teslimat süresi 15-20 iş günü diyodu, sorun değil acelesi yok nasılsa dedim aldım, iki elbise bu sürelerde elime geçti ama son elbise bugün oldu hala yok, 1,5 ay oldu, satıcı gümrüğe takıldı vs diyo, bi elbise yani niye takılacak gümrüğe kaçak mı göçek mi, kargo numarası vermiş takip için, karşılığı çıkmıyo, nette dolanırken gittigidiyor yüzünden ifadeye çağrıldım diyenleri gördüm, gümrük yasasımı çıkmış bişeyler olmuş, eşim polis Batmanda bile kaçak göçekle işim olmaz ne çeviriyo bunlar, ürüne not koymuşlar bide sipariş iptali söz konusu değildir diye, yetkililere yazdım durumu, cayma hakkımız yok mu ne demek iptal söz konusu değil dedim, cevap bekliyorum bakalım, siz olsanız beklermisiniz daha fazla yoksa direk iptal mi edersiniz?
parayı geçtimde bu gümrük meselesi canımı sıktı, millet ifadeye çağrılmış bu yüzden, gümrük yasasıyla ilgili bişey, jargonu bilemiyorum ama gözüm korktu
Evim.Net Güvenilir Alışveriş Sitesi
Evim.net Grubu, evinizin tüm ihtiyaçlarını güvenli bir platformda tek seferde satın almanızı sağlar.
Evim.net, size 2-7 gün arası değişen %90'a varan indirimlerle ev yaşamınızı güzel ve kolay hale getirecek ürünler sunuyor Kampanyalardan faydalanmak için üye olmanız yeterlidir. [B[/SIZE][/B]
canım bu ürün yurtdışından geldiği için ekstra süre veriyolar ama o süreninde bi sınırı var yani ben 1,5 ay bekledim gereken yapıldı ben ortalığı ayağa kaldırınca param iade edildi
Kızlar 19 Haziranda 3 elbise sipariş ettim gittigidiyordan, 3 elbise içinde teslimat süresi 15-20 iş günü diyodu, sorun değil acelesi yok nasılsa dedim aldım, iki elbise bu sürelerde elime geçti ama son elbise bugün oldu hala yok, 1,5 ay oldu, satıcı gümrüğe takıldı vs diyo, bi elbise yani niye takılacak gümrüğe kaçak mı göçek mi, kargo numarası vermiş takip için, karşılığı çıkmıyo, nette dolanırken gittigidiyor yüzünden ifadeye çağrıldım diyenleri gördüm, gümrük yasasımı çıkmış bişeyler olmuş, eşim polis Batmanda bile kaçak göçekle işim olmaz ne çeviriyo bunlar, ürüne not koymuşlar bide sipariş iptali söz konusu değildir diye, yetkililere yazdım durumu, cayma hakkımız yok mu ne demek iptal söz konusu değil dedim, cevap bekliyorum bakalım, siz olsanız beklermisiniz daha fazla yoksa direk iptal mi edersiniz?
en sene bende g.gidiyordan çok şık bir mont almıştım 20gün kargo süresi yazıyordu beklerim dedim siparişi verdim bana verilen kargo takıp numarasından sürekli sorgulama yaptım 20.gunde ürün Türkiyeye girmişti internetten tüm aşamaları takip ettim 25gün dağıtıma çıkmıştı ve teslimatı yapılmıştı meegrsem bir başka siparişin takip nosu verilmiş bana.Satıcı özür diledi Çindeki bayram nedeniyle heryer kapalı ve tatil olduğundan dolayı böyle bir sorun yaşandığını söyledi bende samimi bulduğum için siparişi iptal etmedim daha 20gün sonra nihayetinde mont elime ulaştı ve büyük hayal kırıklığı yaşadım fotoğraftaki ürünle pek alakası yoktu yani kumaşı çok basitti ürünü iade ettim boşuna okadar zaman bekledim ve sinirlerimi yıprattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?