• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internet alışverişi

derdime derman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
1.271
841
123
merhaba,
internetten kahvaltı takımı beğendim hem de çok beğendim..
şu an çeyizimde de eksik. marka olarak Pierre cardin.
dışarda 650 civarıyken bir sitede 359 a buldum.
kırılacak eşya alan var mı şekilde internetten tavsiyelerinizi bekliyorum.
çok uyguna gelmiş olacak internetten alırsam 49 parça.
linkini de ekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ay bu şeylerden hiç anlamam ama ben beğendim. hoşmuş.

kargocu geldiğinde açın kontrol edin. başka yolu yok gibi.
baktım şimdi kapıda öde seçeneği de yok sanırım.

Once teslim alin kargocuyu bekletin ve kirik varsa tutanakla iade edin.
Kargolar imzasiz urun teslim edemez onlarida zora sokmamak lazim
Bu arada ben o kdr buyuk bir urunu netten almazdim cunku en guvenilir sitelerde bile minik tabak canakta sorun yasadim.

Once teslim alin kargocuyu bekletin ve kirik varsa tutanakla iade edin.
Kargolar imzasiz urun teslim edemez onlarida zora sokmamak lazim
Bu arada ben o kdr buyuk bir urunu netten almazdim cunku en guvenilir sitelerde bile minik tabak canakta sorun yasadim.
ben de mağazan almak istiyorum aslında ama mağaza olarak da bulamadım açıkçası Pierre cardin home u

Kargocu asla beklemez
Senle mi ugrasicam ya bir suru teslimatim var der ceker gider
Ama kutuyu actiktan sonra kirik veya hasarli urun varsa 20 is gunu icerisinde iade edebiliyorsunuz genelde
Ben neredeyse tum mutfak ceyizimi internetten aldim
Elbette kirik urunler oldu
Ertesi gun kargoyu eve cagirip tutanak tuturup geri gonderdim
Ellerinde varsa yenisini gonderiyorlar
Yoksa paranizi iade ediyorlar
Bernardo haric
Bernardodan uzak durun
Allah belani versin bernardo
3 aydir parami iade etmedi pislik.

Ben netten tencere aldım 1000 liralık. Hasarlı çıktı geri gönderdim. Satıcı isterseniz yenisini göndereyim isterseniz iade edin dedi. Yenisini istedim sorunsuz geldi. Yoksa iade edecektim. Riskli ama bu işler, adam uğraştırabilirdi de. Dürüst çıktı neyse ki.

Annem aynı markanın yemek takımını aldı ama bu sıteden degıl. Kargocu bırakmıs gıtmus beklememıs yanı kontrol edılmesını o da haklı cok uzun surer cunku paketi bıle ınanılmaz kat kat yapılıyor kırılmasın dıye

Sonra actıgımızda bır tabak kırık cıktı bır de sosluk ve tuzluk yoktu.

Yanı karar sızın boyle seyler olabılıyor

Kargoculara bütün sorumluluk kaldığı için asla beklemiyorlar hatta kargonuzu elinize vermeden önce teslim aldım diye imza sayfasını uzatırlar;)
Onlarda haklı yanlış paketleme belki de zaten kırık ürün paketlenmesinden dolayı bu böyle.
15 gün cayma hakkıdır.
Paketi açıp bakın tek tek ama paketi de düzgün açın, belki tamamen yanlış desen geldi düzgün paketli geri isterler.
Kırık parça olursa önce mail atıp iade için bilgi verin gelen cevaba göre geri gönderirsiniz.

Bir de yorumum olacak neden Pierre Cardin? Eğer çok çok beğenmediyseniz ...
Hep ithalat ürünler olduğu için bir parça kırıldığında aynı takımın parçası bulunmuyor kolay kolay .Yani diyelim 3. senede bir tabağınız kırıldı, talep ederseniz bulamayacaksınız böyle firmalar 2 senede üretimi bitiyor ürünlerin.
Bilginiz olsun.

Kargocular teslim aldim diye imzalttiktan sonra kontrol etmenize izin veriyor haberiniz olsun
Ayrica bazi kargo firmaları kapiya, komsuya esyalari birakip gidiyor basima geldi

Bernardo haric
Bernardodan uzak durun
Allah belani versin bernardo
3 aydir parami iade etmedi pislik.
:D Bedduanın samimiyetini ta içimde hissettim. İnşallah tez zamanda paranı iade alırsın. O vakte kadar da Allah belanı versin Bernardo :)

İnternet alışverişini sevmiyorum ben. Mağazada görüp almak daha içime siniyor. Ama bi de şöyle düşünmek lazım, bilmem kaç parça yemek takımını mağazadan alsanız da kargoyla teslim ediliyor taşımak çok zor çünkü.

Bi de son bi şey dicem, kahvaltı takımı için çok pahalı değil mi bu takım ya? Alt tarafı 6 kişilik kahvaltı takımı yani.

Ben kargo firmalarına guvenmiorm kedi mamasini teslim almaya gittiğimde gelen paketleri araca öyle bi atışları vardiki kırılacak yazmasina rağmen sağlamda olsa adamlar kırıyor zaten bence git heryeri arastr kendin al bulursun ucuz kaliteli istediğin gibi birsuru marka var

İnternet alışverişini sevmiyorum ben. Mağazada görüp almak daha içime siniyor. Ama bi de şöyle düşünmek lazım, bilmem kaç parça yemek takımını mağazadan alsanız da kargoyla teslim ediliyor taşımak çok zor çünkü.

Bi de son bi şey dicem, kahvaltı takımı için çok pahalı değil mi bu takım ya? Alt tarafı 6 kişilik kahvaltı takımı yani.
350 den aşağı yok inan ki

kargo hemen teslim yapıp gidiyor beklemiyor. ben de bu tarz bir şey aldığımda açarken kamera kaydı yapıyorum. ilk önce kapalı koli, üzerindeki kargo kağıdı vs ile, sonra kamera kayda devam ederken açıp tek tek kontrol ediyorum. sorun yoksa siliyorum videoyu, daha bir sorunla karşılasmadım...
internet sitesini bir araştırın derim ama, bir site için mesela hiç olumlu yorumlar yazmıyordu, baya uygundu fiyatlar diğer yerlere göre oradan bir şey alacaktım vazgeçtim sonra.

İnternetten kırılacak eşya çok aldım
Kutuyu açıp bakmadan hiç bir şey asla imzalamayın.
Eğer kırık varsa tutanak tutturup iade edin.
Kargocu uğraşamam vs derse yasal hakkınız olduğunu ve şikayet edeceğinizi söyleyin.
Sorma gidip aynı işlemi kargo şubesinde yapın. İmza atmadan önce kontrol edip şubeden teslim alın.
Ama size tavsiyem kahvaltı takımı falan acayip gereksiz, kullanılmıyor :))
Çay bardağı ince belli cam, kahvaltıyı da bol seven milletiz, servis tabağı :))

Black friday belası yüzünden üç gündür internet alışverişi derdiyle uğraşıyorum. H&m alışveriş tutarını iki kere geçmiş mesela. Bershka siparişi iptal ettiğim halde çekim yapmış. Uzun bir süre internetten bir şey almam herhalde, bezdirdiler. Bu tarz sıkıntılar ihtimal dahilinde.

Öncelikle kargo teslim alma şartları gereği teslim aldım imzasını atmadan o kargoyu size vermezler. Kargocunun da siz ürünleri tek tek kontrol ederken bekleyeceğini hiç sanmıyorum. Ben internetten kırılacak çok şey satın aldım. Kırılma ihtimali olan şeylerde kargomu şubeden teslim almayı tercih ediyorum. Eğer bir sıkıntı varsa zaten orda gördükleri için hasar tespit tutanağı tutuyorlar. Anında satın aldığınız yerin müşteri hizmetlerini arayın ve onlara da bilgi verin. Kargonuzu karşı ödemeli olarak geri gönderin. Zaten baktığınız site bilinen, tanınan bir site. Bir problem çıkartacaklarını hiç sanmıyorum.

Back
X