• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ınternet alışveriş sitelerinden alış veriş yapan ceyizciler

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
merhabalar ben ara ara internetten çeyiz alıyorum. giyim kuşam pek almam
bugun cupcake kalıpları aldım dekodekodan.
gri ayna toplarından aldım
ve banyo setimi aldım.
ıkı hafta oncede golden daisyden istanbul desenli nevresim takımı ve gural arttan bardaklar aldım markafoniden.
netten alışveriş yapmak zevkli bence . ikitanede pelerin panço aldım bugun:Dsabırsızlıkla bekliyoruuuummm. resim ekleyebilsem eklyecegım resimleri.

evet canım sana katılıyorum internetten alışveriş hem zevkli hem çok kolay kredi kartından harcama yaparken dışarıda nakit alışveriştekinden daha az düşünüyoruz her zaman ben kendi adıma onu farkettim dışarıda cebimdeki 100 tlyi vermek için bir şeyi 50 kere evirip çevirip düşünüyorum ama aynı şey internette olunca aa 120den 100e düşmüş hemen alayım oluo nedense :9: birde normalde görmediğin bilmediğin markaları çok tercih etme hayal kırıklığına uğrayabiliosun resimde gözüktüğü gibi gelmio herşey :34: deko deko demişsin o sitenin tam adresi nedir verdiğin isimden bulamadımda bende seviyorum sadece ev dekorasyonu eşyaları satan siteleri

Back
X