- Konu Sahibi cimcime eses
-
Güven çok önemli insanlar gerçek hayattada yanılabiliyor sanaldada her zaman dediğim gibi sanalda insanları kandırmak dahada kolay. Ama bu demek değilki herkes yalancı sadakatsiz insanlar. Ben msn den tanıştım ve evlendim eşimi çok seviyorum, güveniyorum. Hayatımda beni mutlu edebilecek en iyi kalpli melek gibi insan.
Msn'den tanıştım derken?? nasıl kaydettiniz birbirinizi?? Bide şu var benim düşüncem bir insan benimle sanal alemde konuşabiliyorsa birçok kişiylede konuşabilir, yani evlilik sırasında bu tür olayların yaşanması beni endişelendiriyor...
Zaten tanışmak için araç. Biz arkadaşlığımızı beraberliğe dönüştürmeye karar verdiğimizde ilk yaptığımız şey karşılıklı görüşmek oldu. Herhangi bir ortamda tanışan yada yıllarca evli olan insanlar hiç beklemedikleri olaylar yüzünden hüsrana uğrayıp ayrılabiliyordu. İnsanlar yalancıysa her zaman yalancı. Gerçek sanal farketmez.
Bu konuda haklısın!!! Sonuçta yıllarca tanıdığımız insanlardan da bir anda değişen ve art niyet besleyen insanlar çıkıyor... Galiba en doğrusu her zaman hayırlısını istemek olacak... (ALLAH HEPİMİZ İÇİN HER ZAMAN HAYIRLISINI VERSİN) Amiiin diyin kızlaar:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?