L lunatika Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2024 8 0 1 33 Dün 12:05 Konu Sahibi Konu Sahibi lunatika #1 Arkadaşlar merhaba intergene fetal dna örnegi gönderecegiz fakat hemşire eve gelip kan alacagından sonra ankaraya göndereceginden bahsetti bir sıkıntı yaşayan oldu mu? Sonuçta kan kargoyla gidecek bi bozulma bir şey olabilir mi ?
Arkadaşlar merhaba intergene fetal dna örnegi gönderecegiz fakat hemşire eve gelip kan alacagından sonra ankaraya göndereceginden bahsetti bir sıkıntı yaşayan oldu mu? Sonuçta kan kargoyla gidecek bi bozulma bir şey olabilir mi ?
destinesiaa 🐣🤍 Pro Üye Anneler Kulübü 24 Ağustos 2022 4.590 17.581 138 Dün 12:11 Konu Sahibi Konu Sahibi lunatika #2 E zaten normalde yurtdışına giden kanlar da o şekilde gidiyor ne sorunu olacak :) benimki Fransaya gönderilmişti mesela
E zaten normalde yurtdışına giden kanlar da o şekilde gidiyor ne sorunu olacak :) benimki Fransaya gönderilmişti mesela
L lunatika Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2024 8 0 1 33 Dün 16:27 Konu Sahibi Konu Sahibi lunatika #3 destinesiaa .!.: E zaten normalde yurtdışına giden kanlar da o şekilde gidiyor ne sorunu olacak :) benimki Fransaya gönderilmişti mesela Genişletmek için tıkla... yani dimi aslında ben şeye şaşırdım hani kan ya sonuçta özel saklama koşulu yok ona aslında
destinesiaa .!.: E zaten normalde yurtdışına giden kanlar da o şekilde gidiyor ne sorunu olacak :) benimki Fransaya gönderilmişti mesela Genişletmek için tıkla... yani dimi aslında ben şeye şaşırdım hani kan ya sonuçta özel saklama koşulu yok ona aslında
Zeytin_zey Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Nisan 2023 2.059 2.096 53 31 Dün 17:10 Konu Sahibi Konu Sahibi lunatika #4 intergende yaptırdım sorun olmadı