İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM BUGÜN. DÜN DOKTORA GİTTİM İNSÜLİN DİRENCİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ AMA ÇOK YÜKSEK DEĞİL DİAFORMİN HAPINI VERDİ VE KİLO VERMEMİ SÖYLEDİ AYNI ZAMANDADA DİYETİSYENE GİTTİM ODA Bİ DİYET UYGULAYALIM SONRA HAP KULLANIRIZ DEDİ HAPI Bİ SÜRE KULLANIP BIRAKSAM OLUR MU ACABA ZAYIFLAMAYADA YARDIMCI OLUYORMUŞ ÇÜNKÜ KAFAM ÇOK KARIŞIK BAŞINA GELENLER YARDIMCI OLABİLİR Mİ ACABA ARKADAŞLARRRR...
İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM BUGÜN. DÜN DOKTORA GİTTİM İNSÜLİN DİRENCİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ AMA ÇOK YÜKSEK DEĞİL DİAFORMİN HAPINI VERDİ VE KİLO VERMEMİ SÖYLEDİ AYNI ZAMANDADA DİYETİSYENE GİTTİM ODA Bİ DİYET UYGULAYALIM SONRA HAP KULLANIRIZ DEDİ HAPI Bİ SÜRE KULLANIP BIRAKSAM OLUR MU ACABA ZAYIFLAMAYADA YARDIMCI OLUYORMUŞ ÇÜNKÜ KAFAM ÇOK KARIŞIK BAŞINA GELENLER YARDIMCI OLABİLİR Mİ ACABA ARKADAŞLARRRR...
Merhaba, ben de yakın zamanda insülin direncini olduğunu öğrendim.Doktorum Glifor verdi, sabah-akşam kullanıyorum.kilo vermeye yardımcı oluyormuş doktorunun doktorun göre bence bırakmayın derim. Sizin ilacinizda var mı bilmiyorum ama Glifor 'un mide bulantısı ve ishal gibi yan etkileri var. Bulantıdan dolayı zaten istekli olarak yemek yiyemiyorum. Geçmiş olsun...
Glifor şekerini düzene soktuğu için kilo vermeni kolaylaştırıyor bence diyetle beraber kullan bende kullandım daha kolay kilo veriyorsun geçmiş olsun canım