- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
- Konu Sahibi IrResistibLe_
-
Canım hiç üzülme benimde insülin direncim ve tip 2 diyabetim var düşük glisemik indeksli beslen ve Karatay tarzı beslenirsen asla sorun yaşamazsınSelam lar insulin direncim varmış ne yapacağım nasıl kilo vereceğim neler zararli hic birşey bilmiyorum...
Anksiyite bozuklugun üstüne tam oldu
Teşekkür ederimCanım hiç üzülme benimde insülin direncim ve tip 2 diyabetim var düşük glisemik indeksli beslen ve Karatay tarzı beslenirsen asla sorun yaşamazsın
Rica ederim geçmiş olsun rabbim şifa versinTeşekkür ederim
AminRica ederim geçmiş olsun rabbim şifa versin
Baktirdim vitamin takviyesine baslatti drd vitaminin ölçtürmelisin... d vit eksikliği panik atak anksiyete ve insülin direnci gizli şekerin sorumlusu olabiliyor çoğu zaman... ama atlanıyor işte.
Yanlış beslenmede etken canım hepsi birbirine bağlıişte sabep o... kaç çıktı seninki ?
Devlet hastanesi ise direk diyetisyene gönderiyor malesefİnsülin direncinin olduğunu söyleyen doktor nasıl beslenmen gerektiğini söylemedi mi???
İnsülin direncinin olduğunu söyleyen doktor nasıl beslenmen gerektiğini söylemedi mi???
Devlet hastahanesiydi ama diyet yap dedi sadeceDevlet hastanesi ise direk diyetisyene gönderiyor malesef
işte sabep o... kaç çıktı seninki ?
Hadi ya şaşırdım doğrusu bende kendim araştırırken buldum imkanın olursametin özatanın düşük glisemik indeksli beslenme kitabını okuyun insülin direnci için yazılmış bir kitaptırDevlet hastahanesiydi ama diyet yap dedi sadece
Benimki senden yüksekti 28 buntarz beslenme ile 8 düştüInsulin direnci 19
Devlet hastanesi ise direk diyetisyene gönderiyor malesef
Bu doktorlar da bi acayip yavDevlet hastahanesiydi ama diyet yap dedi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?