Merhaba geçmiş olsun aynı dert bende de var şuan ilacı kullanıyor musunuz ve kaç kilo verdiniz?Haklisin ama insulin direnci kilo verdirmiyor, uzun zamandır ugrasmiyorum haftada 100-200 gr. 1-2 ay sonra tüm motivasyon gidiyor. Maksat direnci kırıp kilo verebilmek. Yoksa ilaç konusunda aynı fikirdeyim. Kullanıp kullanmamakta tereddut ettim. Yaşadığım sureci düşününce kilo verebilmek için denemeye değer dedim.
Merhaba, teşekkür ederim geçer inşallah.Merhaba geçmiş olsun aynı dert bende de var şuan ilacı kullanıyor musunuz ve kaç kilo verdiniz?
MERHABA ÇOK ESKİ Bİ KONU AMA BENDE DE AYNI SORUN VAR SİZİN GİBİ YESEMDE ALIYORUM YEMESEMDE KİLO ALIYORUM İLAÇLAR HİÇ Bİ ŞEKİLDE İŞE YARAMIYOR ÇÖZÜM BULABİLDİNİZ Mİ SON DURUM NEDİR MESAJIMI GÖRÜP YORUMLAYABİLİRSENİZ SEVİNİRİM...Merhaba, cok güzel doğru konuşmuş anlatmışsınız. Ama benim sıkıntım da bu zaten. Biliyorum başka yöntem ile olmadığını, ama yazım da da belirttiğim gibi ben metformin 1000mg günde 3 defa tüm aldım ve buna rağmen faydasını görmedim. ve bunu da doktorumdan izinsiz yapmadım. Doktor neden olduğunu bulamıyor, benim vücudum kabul etmiyor. Bunlardan başka ne yapabilirim. Yani vücut hapları kabul etmiyorsa başka yöntem nedir? Benim sorum bu. İyi günler
Gliforu ben de kullandım. Kilo vermeyi bırakın aşırı kilo aldım.Glifor bende çok fazla iştah açtı. Şeker ve tatlı isteğimi artırdı.diaformin,glikofen,glifor dan birini deneyin bence tamam etken maddeleri aynı amadoktor bana metformin dokunursa değişitiririz demişti etken maddelri aynı olsada firmaya göre farklılar illaki mevcut demişti..ayrıca kullandığınız ilacın kutusunu attınızmı atmadıysanız seri numrasına bakınız çünkü birara sağlık bakanlığı bu ilacın belli bir serisini piyasadan toplatmıştı haberleri aramamotorunda hala var bakabilirsiniztabikide ben doktor değilim başlangıçnoktası nickli hekimbir arkadaşımız size yardımcı olabilir belki..açmış olduğu aktif bir konu var Dr Selenle İnsülin Direnci, Reaktif Hipoglisemi, Hashimato Troiditi vb sorunlar sağlıklı beslenme kategorisinden bulabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?