Sxbmd Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2019 136 50 13 30 Bakü 23 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sxbmd #1 Selam kızlar.Ben pcoluyum ve bugün insulin testi yaptırdım,sonuç 6,90 çıktı.Ben Azerbaycanda yaşıyorum,hastanenin referans aralığı 2-25 arası.O zaman benim insulin normal mi?Ama polikistik overde 90%-i insulin hormonu yüksek oluyo
Selam kızlar.Ben pcoluyum ve bugün insulin testi yaptırdım,sonuç 6,90 çıktı.Ben Azerbaycanda yaşıyorum,hastanenin referans aralığı 2-25 arası.O zaman benim insulin normal mi?Ama polikistik overde 90%-i insulin hormonu yüksek oluyo
askininaskisi Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2015 2.713 1.651 133 23 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sxbmd #2 Sxbmd .!.: Selam kızlar.Ben pcoluyum ve bugün insulin testi yaptırdım,sonuç 6,90 çıktı.Ben Azerbaycanda yaşıyorum,hastanenin referans aralığı 2-25 arası.O zaman benim insulin normal mi?Ama polikistik overde 90%-i insulin hormonu yüksek oluyo Genişletmek için tıkla... Canım direnç varlığından bahsetmek için glukoz değerinize de bakılmış olması gerekiyor sanırım ?
Sxbmd .!.: Selam kızlar.Ben pcoluyum ve bugün insulin testi yaptırdım,sonuç 6,90 çıktı.Ben Azerbaycanda yaşıyorum,hastanenin referans aralığı 2-25 arası.O zaman benim insulin normal mi?Ama polikistik overde 90%-i insulin hormonu yüksek oluyo Genişletmek için tıkla... Canım direnç varlığından bahsetmek için glukoz değerinize de bakılmış olması gerekiyor sanırım ?
Sxbmd Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2019 136 50 13 30 Bakü 23 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sxbmd #3 askininaskisi .!.: Canım direnç varlığından bahsetmek için glukoz değerinize de bakılmış olması gerekiyor sanırım ? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani insulin testinden ilave glukoz testi yaptırmalıyım mı?pco için
askininaskisi .!.: Canım direnç varlığından bahsetmek için glukoz değerinize de bakılmış olması gerekiyor sanırım ? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani insulin testinden ilave glukoz testi yaptırmalıyım mı?pco için
askininaskisi Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2015 2.713 1.651 133 23 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sxbmd #4 Sxbmd .!.: Nasıl yani insulin testinden ilave glukoz testi yaptırmalıyım mı?pco için Genişletmek için tıkla... Bana doktorun insülin değerinin yanında glukoz değerine de bakılmalı demişti..
Sxbmd .!.: Nasıl yani insulin testinden ilave glukoz testi yaptırmalıyım mı?pco için Genişletmek için tıkla... Bana doktorun insülin değerinin yanında glukoz değerine de bakılmalı demişti..
SEVCAN_84 Nirvana Pro Üye 18 Ocak 2007 1.544 371 648 41 İstanbul 24 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sxbmd #5 askininaskisi .!.: Bana doktorun insülin değerinin yanında glukoz değerine de bakılmalı demişti.. Genişletmek için tıkla... insülin direncin normal kuzum ama onun dışında açlık tokluk ve 3 aylk kan şekeri değerinede baktırabilir misin ?
askininaskisi .!.: Bana doktorun insülin değerinin yanında glukoz değerine de bakılmalı demişti.. Genişletmek için tıkla... insülin direncin normal kuzum ama onun dışında açlık tokluk ve 3 aylk kan şekeri değerinede baktırabilir misin ?