insülin direnci,pko ve kilolarım

mgunes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
144
0
46
Iğdır
arkadaşlar ben 15 yasında ilaçlarla regl oldum ve sonra ilaçsız regl olma sayım 7 yılda 7 gibi birşey haliyle şiştim üstüne öss bide antidepresan vs üniversiteye giderken tam 94 kilo oldummafoldumben ilk başta 4-5 kilo verdim biraz da dikkat edince yememe bir yılda 84 kiloya düşebildim ardından diyetlere başladım ama yok kilo veremedim bir türlü üstüne üstlük bir de kilo almaz mıyım akannehirneyse dr a gitmeye karar verdim kan tahlillerinde insülin direncim olduğu ortaya çıktı kilo veremiyorum yani bilmiyorumkismile neyse metformin içerikli bi iki ilaç var verdiler birini kullanmaya başladım az az 6 öğün yiyorum hareket ediyorum su an 73 kiloyum en azından 65 e inmek istiyorum neden mi anlattım diyetten önce dr a gidin diye bi de bu arada platesten kendinize uygun 4-5 hareket belirleyip günde 5-6 kere yapmak faydalı oluyormuş bende denicem sizin de haberiniz olsun

bende de insilün direnci troit ve pco var 7 kılo verdim ama bi 7 daha vermek ıstıyorum

merhaba
bende pko hastasıyım dogum yapmadan önce insülün drrencim vardı dogumdn sontra azaldı ama adet olamıyorum düzgün 50 gün 2 ay sürüyor adet aralıklarım ama buna ragmen bende başardım
90 kilodan 73 e düştüm

yaptıgım diyeti başkası yapsaydı eger şuan 65 kilo olmuştu bile 7 ay oldu çünkü ben başlayalı ancak 17 kilo verebildim tabi bunada şükrediyorum 17 kiloda almış olabilirdim

kolay gelsin sizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…