How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

insülin direnci,pko ve kilolarım

mgunes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
144
0
46
Iğdır
arkadaşlar ben 15 yasında ilaçlarla regl oldum ve sonra ilaçsız regl olma sayım 7 yılda 7 gibi birşey haliyle şiştim üstüne öss bide antidepresan vs üniversiteye giderken tam 94 kilo oldummafoldumben ilk başta 4-5 kilo verdim biraz da dikkat edince yememe bir yılda 84 kiloya düşebildim ardından diyetlere başladım ama yok kilo veremedim bir türlü üstüne üstlük bir de kilo almaz mıyım akannehirneyse dr a gitmeye karar verdim kan tahlillerinde insülin direncim olduğu ortaya çıktı kilo veremiyorum yani bilmiyorumkismile neyse metformin içerikli bi iki ilaç var verdiler birini kullanmaya başladım az az 6 öğün yiyorum hareket ediyorum su an 73 kiloyum en azından 65 e inmek istiyorum neden mi anlattım diyetten önce dr a gidin diye bi de bu arada platesten kendinize uygun 4-5 hareket belirleyip günde 5-6 kere yapmak faydalı oluyormuş bende denicem sizin de haberiniz olsun

bende de insilün direnci troit ve pco var 7 kılo verdim ama bi 7 daha vermek ıstıyorum

merhaba
bende pko hastasıyım dogum yapmadan önce insülün drrencim vardı dogumdn sontra azaldı ama adet olamıyorum düzgün 50 gün 2 ay sürüyor adet aralıklarım ama buna ragmen bende başardım
90 kilodan 73 e düştüm

yaptıgım diyeti başkası yapsaydı eger şuan 65 kilo olmuştu bile 7 ay oldu çünkü ben başlayalı ancak 17 kilo verebildim tabi bunada şükrediyorum 17 kiloda almış olabilirdim

kolay gelsin sizede

Back