- Konu Sahibi Kibelehatun
-
Arkadaslar, benim ünsülin direncim var sanırım, polikistik over hastalığı yaşadım.. Tüylenme kistler filan , kistler geçti çok şükür ama şu an ünsülin direncim olduğunu düşünüyorum .. Ve sadece hayatımdan meyve şekeri , unlu mamüller tatlılar çıka rarak başladım , ama çok yorgun oluyorum .. Çok uyumaya başladım ki bu sene benim sınav senem.. Ailemde üzerime geliyorzaten ilgilenmiyorlar da.. İşte bilgisi olanlardan yardım istiyorum lütfen (
merhaba kibelehatun. polikistik over, kalıtsal bir hastalık ve ömür boyu sizinle yaşar deniliyor. kistlerden nasıl kurtuldun bahseder misin? ben de pkoluyum ve her dra gidişim oooo yumurtalıkların çok fena gibi abartılı tepkiler alıyorum. üstelik sol overimde birkaç yumurta olmasına rağmen, yani sol tarafım polikistik değil aslında ve umurtam ordan gelişmişti. buna rağmen drun tepkileri beni yaşlandırıyor adeta
insülin direncinden şüpheleniyorsan şeker ölçümü çok kolay, aynı gün içinde sonucunu alırsın. açlık ve tokluk kan şekerin ile insülin seviyene bakılıyor ve bir hesaplama yöntemiyle insülin direncin olup olmadığı anlaşılıyor. bende de var. bir hap veriyorlar. beslenme tarzını da düzeltmişsin zaten. sıkıntı edilecek bir durum değil bence. ruh halin stresli dönem geçirmenden kaynaklanıyor olabilir.
Civan percemini bir denesen, cok faydasini görecegine eminim.Özellikle rahim ve yumurtaliklar icin birebir. Kendinde internette bir oku istersen faydalarini,bu otu cay gibi demleyip iciyorsun.
Arkadaşlar bende bir pcos luyum bebiş istediğimde doktor insülin direnci testi yaptırdı
insülin direnci :2
açlık kan şekeri :88
insülin : 9,94
Çıktı amaa anlayamıyorumm kızlar bilginizce fikirr verirmisiniz ?
Ünsülin direncin sadece 2 mi yazıyor kan şekerin normal demek 2.7 nin altındaysa mor gibi gözüküyor tahlillerin benimkilerle karşılaştırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?