• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsülin direnci olanlar yardım edelim birbirimize...

Halay

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
312
0
316
Ben hamileliğimde şeker hastalığına yakalandım ve insülin kullandım. Doğumdan sonra gayet iyiyken emzirme sürecim ve sonrasında, insülin direncimin de katkısıyla 10 kilo aldım ve artık zıvanadan çıkmış durumdayım. Geceleri ve akşamları kendimi tutamayıp sürekli birşeyler atıştırmaktan ben yoruldum midem yorulmadı. İmdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!
Birbirimizi gaza getirecek ne yapabiliriz acaba?

Son düzenleme:
mrb sayfanız hayırlı olsun benimde hamileliklerimde şeker insülün seviyesinde çıkıyordu ama sonra ara ara ölçtürdüğümde bişi çıkmadı insilün direnci dediğiniz farklı birşey mi nasıl ölçtürülüyor bilgi verirmisiniz...bende de baya kilo var ama çabuk veriyorum eğer boğazımı tutabilirsem:(((

Normal şeker taramalarında herşey normal çıkıyor. Ama şeker yüklemesi yapılarak bakılan taramada anlaşılıyor. Tatlı ihtiyacı artıyor. Göbek ve belde yağlanma başlıoyr,sürekli birşeyler atıştırma ihtiyacı hissediyorsanız bir şeker taraması yaptırın derim.

Back
X