How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

insülin direnci alarmı yardım edin.

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
3.301
3.460
133
haşimato hastasıyım ek olarak 4 ay önce insülin direnci çıktı.İlaç ve kilo vermeyle şu anda normale döndüm ilacı bugün bıraktım fakat naıl beslenicem şaşırdım.Krbonhidrat şeker ve tuzu kendime yasak ediyorum fakat sütte dahi karbonhidrat var ve meyvelerde şeker nasıl beslenicem arkadaşlar yardım?

haşimato hastasıyım ek olarak 4 ay önce insülin direnci çıktı.İlaç ve kilo vermeyle şu anda normale döndüm ilacı bugün bıraktım fakat naıl beslenicem şaşırdım.Krbonhidrat şeker ve tuzu kendime yasak ediyorum fakat sütte dahi karbonhidrat var ve meyvelerde şeker nasıl beslenicem arkadaşlar yardım?
Diyetisyene sevk etseydi ya direnci bulan doktoru.

zayıflamak için mi yoksa nasıl besleneceğimi öğrenmek için mi canım.
Kızım diyabet sizinkiyle bambaska bır durum insülin yok bizde sizde var kullanamıyorsunuz o halde ideal kilonuza donduysenız muhakkak bir diyetisyene gidin protein karbonhıdrat sebze meyve ve süt grubu vucut kitle indeksinize gore sekıllenır ona gore bır beslenme tablosu cıkarılır nacızhane onerım sütteki karbonhıdrat oranı cok dusuktur meyveleri bir porsiyon yemek yedıgınızde ekmek yerıne degısım yaparak meyve vb yıyebılırsınız porsiyonlarınız az oldugunda sanırım cok etkılemeyecektıe ve salata tüketin muhakkak diyetisyene gıtmwyı de ıhmal etmeyın sevgıler.

Kızım diyabet sizinkiyle bambaska bır durum insülin yok bizde sizde var kullanamıyorsunuz o halde ideal kilonuza donduysenız muhakkak bir diyetisyene gidin protein karbonhıdrat sebze meyve ve süt grubu vucut kitle indeksinize gore sekıllenır ona gore bır beslenme tablosu cıkarılır nacızhane onerım sütteki karbonhıdrat oranı cok dusuktur meyveleri bir porsiyon yemek yedıgınızde ekmek yerıne degısım yaparak meyve vb yıyebılırsınız porsiyonlarınız az oldugunda sanırım cok etkılemeyecektıe ve salata tüketin muhakkak diyetisyene gıtmwyı de ıhmal etmeyın sevgıler.
teşekkür ederim diyetisyene en kısa sürede gideceğim inşallah kızınıza acil şifalar diliyor çok çok öpüyorum.

Merhaba,
Bunlar otoimmun hastalıkları olduğu dolayından Sütlü mamüllerden ve glutenden uzak durursan sizin için ÇOK
ÇOK iyi olur.

tarçin, biberiye ve karbohidratları düşük glisemik endeksten seçersen iyi olur. Proteinli yemekleri kompleks karbohidratla karistirin. Her kiloya gunde 1 gram protein yemeli. 75 kiloysaniz günde 75g protein almalısınız. Iyi bir kalitede yüksek doz Magnezyum takviyesi çok önemli mümkün mertebe Magnezyum oxid olmamali.

çinko manganez ve kromiumda çok önemli. Eğer Türkiyede N acetyl cysteine varsa bunu tok karnına alın.

Back