Göz Çevresi Bakımı Instantly ageless kullanan var mı?

aleyna00

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
39
17
Merhaba arkadaşlar ınstantly ageless ile 2 dakika da gözaltı torbalarından kurtulmak mümkün mü, aranızda deneyen oldu mu? Ben bu kremi almayı düşünüyorum ama kararsızım

Merhaba arkadaşlar ınstantly ageless ile 2 dakika da gözaltı torbalarından kurtulmak mümkün mü, aranızda deneyen oldu mu? Ben bu kremi almayı düşünüyorum ama kararsızım
Mehaba İnstantly Ageles kullanıyorum ve yakınlarıma uygulama yapıyorum,temizlenmiş cilt nemliyken yada ıslak bir paukla nemlendirildikten hemen sonra uygulama yapıp bir kaç dakika mimiksiz kalıyorsunuz etki kısa sürede görülüyor...Bir süre daha bekleyip günlük nemlendirici kullanılabilir...Bu ürünü 15 gundur kullanıyorum gun geçtikçe botoks etki süresi artıyor arkadaşlar..

Çok şükür sonun da kullanan biri çıktı :)) peki siz bu kremi nereden aldınız , fiyatı nedir acaba ?

Çok şükür sonun da kullanan biri çıktı :)) peki siz bu kremi nereden aldınız , fiyatı nedir acaba ?
Kremi arkadaşımın önerisiyle kullandım şimdi kendim üye oldum geliş fiyatından alıyorum,kremin 50 kullanımlık kutusu 250 tl.ye satılıyor,üye olup Yüzde 35 civarı uyguna alıyorsunuz...Ayrıca JEUNESSE serumda kullanıyorum 1 aydan sonra cildimdeki sorunlar geçti,devam ediyorum..

konu hala aktifmi bilmiorum ben denemek için ek kullanımlık aldım instagramda gördüm daha denemedim ama inşallah işe yarıyordur

Merhaba arkadaşlar. Bu siteye yeni üye oldum. Doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama. Bu kremden bende sipariş ettim. Bana gelen galiba serum. Tekrar siteyi aradım. En son teknoloji olarak bu ürün çıkıyor dediler. Tabi inamadım. Çünkü sizde serumunuda kullanıyorum diye yazmışsınız. Beni bilgilendirirseniz sevinirim. Ona göre kremini sipariş edeyim

Surdukten sonra kac saat etkili oluyor acaba..

Merhabalar, bende jeunesse instantly ageless kremini aldım. 31 yaşındayım ve hep gözaltı torbalarım vardı krem gerçekten etkili, gözaltı torbalarını ciddi oranda azaltıyor ama ben doğru kullanmayı beceremedim galiba, çünkü hem kuru oluyo çok hemde beyaz beyaz oluyor. acaba nasıl kullanım tam doğru? Bir de şuan için bir zararını görmedim ama gözaltına herhangi bir zararı olur mu? kullananların deneyimlerini merak ediyorum.

Mümkün ben bir çok kişide ve kendimde denedim ageless yazıp videoları izlersen mucize olduğunu sende farkedersin

merhaba ben kullanıyorum, özellikle geç yattığımda , uykusuz kaldığımda inanılmaz bir kurtarıcı.. instagramdan alıyorum 2 dakikada gençlik diye bir siteden gayet dürüstler ve uygun satıyorlar.kullanımı çok önemli muhakkak size söylediklerine uyarak kullanın..

Ben serumunuda aggeles geçici etkiyide kullandım. hiç bir etkisini görmedim kırışıklıklarımda hiç etki etmedi göz altı torbam olmadı için bilmiyorum ama kırışıklıklar konusunda boş bir ürün luminesse serumuda bir şişe kullandım oda cildimde herhangi bir etki yapmadı param boşa gitti belki ürünler sahteydi bilemiycem çünkü instegramdan bir siteden almıştım 2dakikadagençlik diye yorumlarda memnun kalmadımı yazdım diye beni silip engellediler

kesinlike yalan konuşuyorsunuz, 2 dakikada gençlik harika bir site ve harika çalışıyorlar , bende onlardan alışveriş yaptım gayet ilgililer ve dürüstler, sizin sanırım başka bir kuyruk acınız var, bu ürünü satıyorsunuz yada psikolojoniz bozuk çünkü insanlar faturalı ürün gönderiyor, hassas çalışıyorlar, sayfalarında fiyatlar açık açık yazılıyor, insanlara dm den bilgi vermiyorlar.. siz acil doktora gidin bence sizde bir sıkıntı var burada insanları karalamayın..

Yeni
kesinlike yalan konuşuyorsunuz, 2 dakikada gençlik harika bir site ve harika çalışıyorlar , bende onlardan alışveriş yaptım gayet ilgililer ve dürüstler, sizin sanırım başka bir kuyruk acınız var, bu ürünü satıyorsunuz yada psikolojoniz bozuk çünkü insanlar faturalı ürün gönderiyor, hassas çalışıyorlar, sayfalarında fiyatlar açık açık yazılıyor, insanlara dm den bilgi vermiyorlar.. siz acil doktora gidin bence sizde bir sıkıntı var burada insanları karalamayın..

2 dakikada gençlik harika bir instagram satış sayfası , sonuçta insanlar jeunesse şirketinin orinal ürünlerini satıyorlar , arka balkonlarında üretmiyorlar.. bu arkadaşımız rakip firma galiba, bu kadar sayfanın adının geçmesi enteresan, ürün değil sayfa kötülenmeye çalışılıyor farkındaysanız, ürünleri orinal ürün sonuçta..biz kullandık ve kullanıyoruz..

bu kremın kullanım seklı ne,
kac gunde bır ve bı kalıcılıgı var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…