Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mehaba İnstantly Ageles kullanıyorum ve yakınlarıma uygulama yapıyorum,temizlenmiş cilt nemliyken yada ıslak bir paukla nemlendirildikten hemen sonra uygulama yapıp bir kaç dakika mimiksiz kalıyorsunuz etki kısa sürede görülüyor...Bir süre daha bekleyip günlük nemlendirici kullanılabilir...Bu ürünü 15 gundur kullanıyorum gun geçtikçe botoks etki süresi artıyor arkadaşlar..Merhaba arkadaşlar ınstantly ageless ile 2 dakika da gözaltı torbalarından kurtulmak mümkün mü, aranızda deneyen oldu mu? Ben bu kremi almayı düşünüyorum ama kararsızım
Mehaba İnstantly Ageles kullanıyorum ve yakınlarıma uygulama yapıyorum,temizlenmiş cilt nemliyken yada ıslak bir paukla nemlendirildikten hemen sonra uygulama yapıp bir kaç dakika mimiksiz kalıyorsunuz etki kısa sürede görülüyor...Bir süre daha bekleyip günlük nemlendirici kullanılabilir...Bu ürünü 15 gundur kullanıyorum gun geçtikçe botoks etki süresi artıyor arkadaşlar..
Kremi arkadaşımın önerisiyle kullandım şimdi kendim üye oldum geliş fiyatından alıyorum,kremin 50 kullanımlık kutusu 250 tl.ye satılıyor,üye olup Yüzde 35 civarı uyguna alıyorsunuz...Ayrıca JEUNESSE serumda kullanıyorum 1 aydan sonra cildimdeki sorunlar geçti,devam ediyorum..Çok şükür sonun da kullanan biri çıktı :)) peki siz bu kremi nereden aldınız , fiyatı nedir acaba ?
Merhaba arkadaşlar. Bu siteye yeni üye oldum. Doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama. Bu kremden bende sipariş ettim. Bana gelen galiba serum. Tekrar siteyi aradım. En son teknoloji olarak bu ürün çıkıyor dediler. Tabi inamadım. Çünkü sizde serumunuda kullanıyorum diye yazmışsınız. Beni bilgilendirirseniz sevinirim. Ona göre kremini sipariş edeyimMehaba İnstantly Ageles kullanıyorum ve yakınlarıma uygulama yapıyorum,temizlenmiş cilt nemliyken yada ıslak bir paukla nemlendirildikten hemen sonra uygulama yapıp bir kaç dakika mimiksiz kalıyorsunuz etki kısa sürede görülüyor...Bir süre daha bekleyip günlük nemlendirici kullanılabilir...Bu ürünü 15 gundur kullanıyorum gun geçtikçe botoks etki süresi artıyor arkadaşlar..
Surdukten sonra kac saat etkili oluyor acaba..Mehaba İnstantly Ageles kullanıyorum ve yakınlarıma uygulama yapıyorum,temizlenmiş cilt nemliyken yada ıslak bir paukla nemlendirildikten hemen sonra uygulama yapıp bir kaç dakika mimiksiz kalıyorsunuz etki kısa sürede görülüyor...Bir süre daha bekleyip günlük nemlendirici kullanılabilir...Bu ürünü 15 gundur kullanıyorum gun geçtikçe botoks etki süresi artıyor arkadaşlar..
Açıkcası 2 , 3 dakikalık hafif bir gerginlik oluyor ama kırışıklıklarda herhangi bir etki görmedim. Yanılmıyorsam krem üstüne uygulanıyor, yada kandırıldım bilemiyorum. Çünkü 3 kutusunu 129 TL'ye aldımSurdukten sonra kac saat etkili oluyor acaba..
Mümkün ben bir çok kişide ve kendimde denedim ageless yazıp videoları izlersen mucize olduğunu sende farkedersinMerhaba arkadaşlar ınstantly ageless ile 2 dakika da gözaltı torbalarından kurtulmak mümkün mü, aranızda deneyen oldu mu? Ben bu kremi almayı düşünüyorum ama kararsızım
merhaba ben kullanıyorum, özellikle geç yattığımda , uykusuz kaldığımda inanılmaz bir kurtarıcı.. instagramdan alıyorum 2 dakikada gençlik diye bir siteden gayet dürüstler ve uygun satıyorlar.kullanımı çok önemli muhakkak size söylediklerine uyarak kullanın..Merhaba arkadaşlar ınstantly ageless ile 2 dakika da gözaltı torbalarından kurtulmak mümkün mü, aranızda deneyen oldu mu? Ben bu kremi almayı düşünüyorum ama kararsızım
YeniBen serumunuda aggeles geçici etkiyide kullandım. hiç bir etkisini görmedim kırışıklıklarımda hiç etki etmedi göz altı torbam olmadı için bilmiyorum ama kırışıklıklar konusunda boş bir ürün luminesse serumuda bir şişe kullandım oda cildimde herhangi bir etki yapmadı param boşa gitti belki ürünler sahteydi bilemiycem çünkü instegramdan bir siteden almıştım 2dakikadagençlik diye yorumlarda memnun kalmadımı yazdım diye beni silip engellediler
2 dakikada gençlik harika bir instagram satış sayfası , sonuçta insanlar jeunesse şirketinin orinal ürünlerini satıyorlar , arka balkonlarında üretmiyorlar.. bu arkadaşımız rakip firma galiba, bu kadar sayfanın adının geçmesi enteresan, ürün değil sayfa kötülenmeye çalışılıyor farkındaysanız, ürünleri orinal ürün sonuçta..biz kullandık ve kullanıyoruz..Ben serumunuda aggeles geçici etkiyide kullandım. hiç bir etkisini görmedim kırışıklıklarımda hiç etki etmedi göz altı torbam olmadı için bilmiyorum ama kırışıklıklar konusunda boş bir ürün luminesse serumuda bir şişe kullandım oda cildimde herhangi bir etki yapmadı param boşa gitti belki ürünler sahteydi bilemiycem çünkü instegramdan bir siteden almıştım 2dakikadagençlik diye yorumlarda memnun kalmadımı yazdım diye beni silip engellediler