iphone sa apple stora, degilse android market var telefonda oyun indirilen site ordan uygulamayi indir..yapamazsan telefoncuya gotur yaparlar iki dakikada.
Arkadaslar siz de bizler gibi magdur olmayin diye bu basligi acmaya karar verdim. Malum artik bir instagram cilginligidir gidiyor. Bir o kadar da instagramdan havale yolu ile alisveris cilginligi almis basini gitmis durumda. Ne yazik ki benim de acil bir durumum oldugu icin "mydream butik" denilen o butik(!) gorunumlu hesaptan alisveris yapmak zorunda kaldim. Güya 150 tl karsiligi 'Hemen Teslim' cantayi satin alacaktim. Sali gunu parayi yatirdim iki gune gelecegini soyledi kod adi 'Duygu Fedakar' olan arkadas(!)imiz. İki gun gecti durumun aciliyetini belirtmeme ragmen gun bugun olu canta yok. Dun yazdim gelmedigini soyledim hemen kontrol edip donecegini ofise gecmedigini cantanin coktan gelecegini soyledi ama ne gelen var ne giden baska da cevap alamadim zaten. Kendisine hukukcu oldugumuda belirttim ve o paranin meblasi ne olursa olsun bu onemli bile degil onda birakmayacagimi da yazdim. Kendisine sali gunune kadar zaman tanidim canta geldi geldi gelmedi hukuki olarak zaten islem baslatip kendisini bulacagim baska insalari da kandirmasina asla izin vermeyecegim! Kucuk bir arastirma yaptigimda da kendisinin bu sekilde kandirdigi iki arkadasa daha ulastim birine cantayi bir kac zaman sonra yollamis ama ayakkabisini yollamamis birisine iste baska bir bluz yollamis. Kendisinin ise facebookta güya "mydream butik" Caddemoda da editör oldugu bilgisi yer aliyor ama acikca yaptigi insalari KANDİRMAK!!! Arkadaslar bu kisiye sakin kanmayin! Sakin alisveris yapmayin! Mydream boutique seklinde adresi instagram da eger kendisi urunumu yollmazsa sizi yine bilgilendirecegim ve gerekeni de yapacagim! Kizlar siz de bu kisiye sakin inanmayin!!!!
Her bayan'ı çok güzel bir hatuna her erkeği de müthiş yakışıklıya dönüştürebilen bir program kendisi :)
Androidte de var diye biliyorum bu program.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?