İnstagramı bilen varmı?

afrodict

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
264
42
98
İzmir
merhaba kızlar ben telefonuma instagram uygulaması yüklemek istiyorum ama nasıl kullanılır ve nasıl atılır bilmiyorum.Telefoncular atıyor mu kullanan varmı instagram hakkında bildiklerinizi yazar mısınız?

Instagram bi site. fotoğraf paylaşım sitesi
telefonuna uygulamayı indir. sonra hesap oluşturuyorsun. diğer sosyal paylaşım sitelerinde olduğu gibi.
çektiğin fotoğraflar üzerinde oynama yapabiliyorsun ve instagram da twitter da face de thumbler da falan paylaşıyorsun.

iphone sa apple stora, degilse android market var telefonda oyun indirilen site ordan uygulamayi indir..yapamazsan telefoncuya gotur yaparlar iki dakikada.

Bir, Iphone ve Android uygulaması.
Fotoğraf çekmeni, düzenlemeni, sosyal ağlarda paylaşmanı sağlar.
Üye olduğun zaman, farklı kullanıcıları takip etmene de yarıyor. Gayet eğlenceli bir uygulama. Ücretsizdir.

Son düzenleme:
Her bayan'ı çok güzel bir hatuna her erkeği de müthiş yakışıklıya dönüştürebilen bir program kendisi :)

Androidte de var diye biliyorum bu program.

Arkadaslar siz de bizler gibi magdur olmayin diye bu basligi acmaya karar verdim. Malum artik bir instagram cilginligidir gidiyor. Bir o kadar da instagramdan havale yolu ile alisveris cilginligi almis basini gitmis durumda. Ne yazik ki benim de acil bir durumum oldugu icin "mydream butik" denilen o butik(!) gorunumlu hesaptan alisveris yapmak zorunda kaldim. Güya 150 tl karsiligi 'Hemen Teslim' cantayi satin alacaktim. Sali gunu parayi yatirdim iki gune gelecegini soyledi kod adi 'Duygu Fedakar' olan arkadas(!)imiz. İki gun gecti durumun aciliyetini belirtmeme ragmen gun bugun olu canta yok. Dun yazdim gelmedigini soyledim hemen kontrol edip donecegini ofise gecmedigini cantanin coktan gelecegini soyledi ama ne gelen var ne giden baska da cevap alamadim zaten. Kendisine hukukcu oldugumuda belirttim ve o paranin meblasi ne olursa olsun bu onemli bile degil onda birakmayacagimi da yazdim. Kendisine sali gunune kadar zaman tanidim canta geldi geldi gelmedi hukuki olarak zaten islem baslatip kendisini bulacagim baska insalari da kandirmasina asla izin vermeyecegim! Kucuk bir arastirma yaptigimda da kendisinin bu sekilde kandirdigi iki arkadasa daha ulastim birine cantayi bir kac zaman sonra yollamis ama ayakkabisini yollamamis birisine iste baska bir bluz yollamis. Kendisinin ise facebookta güya "mydream butik" Caddemoda da editör oldugu bilgisi yer aliyor ama acikca yaptigi insalari KANDİRMAK!!! Arkadaslar bu kisiye sakin kanmayin! Sakin alisveris yapmayin! Mydream boutique seklinde adresi instagram da eger kendisi urunumu yollmazsa sizi yine bilgilendirecegim ve gerekeni de yapacagim! Kizlar siz de bu kisiye sakin inanmayin!!!!

sosyal medya ile birlikte çok fazla yayıldı bu sahtekarlıklar

Her bayan'ı çok güzel bir hatuna her erkeği de müthiş yakışıklıya dönüştürebilen bir program kendisi :)

Androidte de var diye biliyorum bu program.

oooo, işe bak ya, hiç haberim yoktu
biz de şebek gibi fotoğraflarımızı koyuyoruz
zaten anlamalıydım gerçekte hiç de karizma olmayan tipler ultra süper ötesi çıkıyorlar fotolarda
neyse ki gerçekte karizmayım, fotolarımdaki Kaizen_'e inanmıyor kimse

Son düzenleme:
bende cook severek kullaniyorum, paylasimi abartip özeli dökmedikce cok keyifli bi uygulama

Kızlar instagramda sembol nasıl yapılıyor bilen varmı bir çok insan yorumlarına çeşitli semboller koyuyor bende koymak istiyorum ama nasıl olduğunu bulamadım

Kızlar merhaba,
sizler için instagramda organik Türk ve gerçek takipçiler yollayabilirim. Ekonomik fiyatlarla popüler olmak elinizde. İsterseniz bana özel mesaj atabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…