Hiçbi sorun olmaz kapıyı açmayın iade düşer belki ararlar gününde gelme suanda o adreste değilim der geçersinizMerhaba kızlar
Ben 19 gün önce bir instagram butiğinden tayt siparişini verdim.
Kampanya vardı,dışarıda satılan 1 tayt fiyatına 2 tane satıyorlardı neredeyse.
Neyse dediğim gibi 19 gün geçti aradan,21 şubatta sipariş verdim,haftaiçi yola çıkar demişlerdi çıkmayınca 26 şubatta tekrar yazdım kargoya verildi dediler,bugün mesaj geldi kargo daha yeni yola çıkmış.
Bende whatsapptan niye insanı kandırıyorsunuz kargo daha yeni yola çıkmış,bu yaptığınız hiç güven verici değil yazdım.
Cevap bile vermediler.
Ben bu kargoyu kabul etmek istemiyorum.
Allah'tan kapıda ödeme olacaktı.
Kargo şirketini arasam iptal edebilir miyim?
Ya da geldiğinde kabul etmesem sıkıntı olur mu?
Son çare kargo geldiğinde evde yokmuş gibi kapıyı açmam heralde
Onda da bir sorun çıkmaz heralde değil mi?
Kusura bakma seni memnun edemediysem.Allah başka dert vermesin.
Butik hiç güven vermedi bana.Yalnız ben olsam ürünü alıp incelerim ona göre iadeyi düşünürum ucuz tayt kolay bulunmuyor bu devirde
Öyle yapıcam zaten son çare ama ben boşu boşuna kargo evime kadar gelmesin,yolda iptal edeyim istemiştim.Hiçbi sorun olmaz kapıyı açmayın iade düşer belki ararlar gününde gelme suanda o adreste değilim der geçersiniz
Bu ne sinir canım benim ? İstediğimi yazarım sonuçta buraya konu açıyorsan yorumları da kabul etmek zorundasın. İstemiyorsan almazsın kargoyu istiyorsan da öder alırsın yani kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ? Burası dert açma platformu bilgi alma değil bilgini sipariş verdiğin siteden al :)Kusura bakma seni memnun edemediysem.
Bir dahakine dahakine seni memnun edecek daha büyük bir dertle gelirim.
İlgili çekmiyorsa yazmak zorunda değilsin,bilgi almaya geldim buraya ben senin gibi boş yapmaya değil.
İade kabul etmiyorlar mı? Saçmalık. En iyisi hiç kapıyı acmayan o zaman mecbur alırlar.Butik hiç güven vermedi bana.
Hem iade kabul etmemeleri hemde 19 gün sonra siparişi yollamaları beni kıllandırdı açıkcası.
benimde başıma böyle bir olay geldi geçende 2 iş günü teslim dediler bir hafta süründü kargoda tahminimce aynı firma olabilir :)Merhaba kızlar
Neyse dediğim gibi 19 gün geçti aradan,21 şubatta sipariş verdim,haftaiçi yola çıkar demişlerdi çıkmayınca 26 şubatta tekrar yazdım kargoya verildi dediler,bugün mesaj geldi kargo daha yeni yola çıkmış.
Yani daha bugün verilmiş sipariş kargoya.
Bende whatsapptan niye insanı kandırıyorsunuz kargo daha yeni yola çıkmış,bu yaptığınız hiç güven verici değil yazdım.
Cevap bile vermediler.
Merhaba kızlar
Yani daha bugün verilmiş sipariş kargoya.
Cevap bile vermediler.
Butik hiç güven vermedi bana.
Hem iade kabul etmemeleri hemde 19 gün sonra siparişi yollamaları beni kıllandırdı açıkcası.
Ya sana mı sorucam konu açarken?Bu ne sinir canım benim ? İstediğimi yazarım sonuçta buraya konu açıyorsan yorumları da kabul etmek zorundasın. İstemiyorsan almazsın kargoyu istiyorsan da öder alırsın yani kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ? Burası dert açma platformu bilgi alma değil bilgini sipariş verdiğin siteden al :)
Evet normalde yok ama etmiyoruz dedi.iade kabul etmemek gibi bir hakları yok.
Bana özelden yazabilir misin butiğin adını?benimde başıma böyle bir olay geldi geçende 2 iş günü teslim dediler bir hafta süründü kargoda tahminimce aynı firma olabilir :)
İade kabul etmiyoruz dediler o yüzden hiç almak bile istemiyorum kargoyuben olsam geldiğinde bakarım beğenirsem alırım beğenmezsem iade ederim