Instagram'da yeni akım

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.458
İşte Instagram'ın yeni akımı...
Kaynak : milliyet

g1.milliyet.com.tr-.-Detail-.-2015-.-06-.-25-.-instagram-da-yeni-akim-makyaj-instagram-1504626.jpg.jpg

Makyajın gücünü göstermek amacıyla başlatılan selfie çalışmaları hızla yayılmaya başladı...

g1.milliyet.com.tr-.-Detail-.-2015-.-06-.-25-.-instagram-da-yeni-akim-makyaj-instagram-1504625.jpg.jpg

Ve işte onlardan bazıları...

:KK70: Bu uzak doğuluların işi de çok zor ya, biz var olanı boyuyoruz onlar sıfırdan göz yapıyor. :KK51:
:KK70:sen ne diyorsun ya,kocalarını düşünsene evlendikten sonra,sabah uyandığında karısı yerine amcasının oğlunu görmüş gibi oluyorlardır:KK70:
bak ilgili bir video daha,biraz bulanık ama netini bulamadım,izle

:KK70:sen ne diyorsun ya,kocalarını düşünsene evlendikten sonra,sabah uyandığında karısı yerine amcasının oğlunu görmüş gibi oluyorlardır:KK70:
bak ilgili bir video daha,biraz bulanık ama netini bulamadım,izle

Hahahah geyiğin dibine vurmuşlar. :KK70: ama şu gelinliğe yapılan meme desteği bir gerçek maalesef. :KK70: ben de gelinlikle 90-60-90 gibiydim. :KK70:

Hahahah geyiğin dibine vurmuşlar. :KK70: ama şu gelinliğe yapılan meme desteği bir gerçek maalesef. :KK70: ben de gelinlikle 90-60-90 gibiydim. :KK70:
huhuhuuuu o da birşey mi,ben 158 lik boyumla bol paça pantolon altına giydiğim 20 cm lik dolgu topuk ayakkabıyla 180 oluyorum:KK70:

en kötüsü misafirliğe gideceksem başka pantolon giyiyorum,yoksa ayakkabıyı çıkarınca paçaları yarıya kadar sıvamam gerekiyor,yoksa ev sahibi nerede bu kadının geri kalan bacakları diye kısa süreli şoka giriyor.

Pantolonlarım ikiye ayrılıyor;sokağa çıkarken ve misafirliğe gidilirken diye:KK70:

X