Instagramda takip sorunu yardım edin lütfen :(

ayseee222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
164
21
48
35
Merhabalar. Instagramda eski arkadaşımı merak ediyordum ama ejleyemiyirdum. Tekrar umut bağlar diye. Bir arkadaşımdan ricada bulundum (arkadaşımın adı atıyorum ece olsun ).ece de ayrildigim arkadaşımı takip isteği gönderdi. Ama eski erkek arkadaşıma istek gondermeden önce ece ile biz ikimiz birbirimize takipten çıkardık. Ece ye isteği benim gondertpebilecegini dusunmesin diye. Arkadaşım kabul etti. Benim listede ece takipcide değil takip edilende değil. İki üç gün geçti aradan tesadüfen ben başka arkadaş ile oturken(onun ismi de aslı olsun) aslının istagramindan ecenin profiline bakınca ece halen beni takip ediyor görünüyor . Bir kaç kişinin istagramindan ecenin profiline bakıncada takip ediyor görünüyor. Ama benim takipcim ve takip edilenlerin arası da yok. Neden böyle olmuştur nasıl düzeltebilirim bunu. Kendime kızıyorum ayrildigim arkadaşım ecenin benim arkadaşım olduğunu anlayip tekrar umut baglayabikir

İnstagramda böyle bir sorun var.
Engellediğim bir insanı hala onun takip listesinde kendimi görebiliyorum. Ya da çıkardıgım birisi listesinde gözükebiliyorum. Birkaç hafta geçince ancs düzeldi mesela..
Fake hesap açsaydın ya kız:))

Fake hesabı kabul etmemisti.zaten eceyi kabul etmez diye düşünüyordum. Hiç bir bağlantı yoktu. Beni görünce kabul etti demekki. Çok kötü hissediyorum kendimi. Benim olduğumu anladı.tejrar umut içine girebilir. Sizcede girebilir mi. Ben mi. Ayrıntılı düşünüyorum

Sizi gördüğünüzü nerden biliyorsunuz belki takipçilerine bakmadı?
Ayrıca kötü bi durum hiçbir şekilde takip etmeyin bence, hayatınıza bakın.

Sizi gördüğünüzü nerden biliyorsunuz belki takipçilerine bakmadı?
Ayrıca kötü bi durum hiçbir şekilde takip etmeyin bence, hayatınıza bakın.
Kötü durumdan kastiniz ona umut vermek kendimi hatirlatmayi mi demek istiyirsunuz

Kötü durumdan kastiniz ona umut vermek kendimi hatirlatmayi mi demek istiyirsunuz
Benim olduğumu anladiysa beklenti içine girebilir mi sizce. Çok mu ayrıntı düşünüyorum bilmiyorum. Ama hiç hesaba katmadum böyle aksilik olabikecegini

Hem o hem de artık hayatınızda değil, siz çıkarmışsınız ne gerek var takibe? Fake hesaptan arkadaşınızdan denemişsiniz, ne gerek var?
Cok Pişman oldum. Umut eder diye korkuyorum. İnş umut etmez . Kendimi çok kötü hissediyorum. Umut etse bile çok büyük bir beklenti ye girer mi sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…