İnstagramda el emeği çeşitli ürünler satmak istiyorum,sayfam hazır,takipçi sayım giderek artıyor etkinliklere hep katılıyorum.Şuan makrome çantalar,duvar süsleri,suplalar ve özel günler için anahtarlıklar vs. yapıyorum.Ileride makrome dışında da fikirlerim var.Belki örgü sepetler ve battaniyeler.Her neyse sorum şu iinstagrada herhangi bir şey satıp para kazanan var mı?
Açıkçası evden para kazanmak için çok araştırma yaptım aklıma en çok bu yattı.Paraya çok ihtiyacımızın olduğu bir dönemdeyiz,işten çıkarıldım ve yüksek lisansım için oldukça pahalı kitaplar lazım oluyor.Eşimde bu ara prim alamıyor hiç.Bir yandan ailelerimize yardım ediyoruz.Gerçekten instagramda satış yapılabiliyor mu?
Uzun yıllar ek iş olarak buna devam edersem bir gün gelir de gerçekten iyi paralar kazanır mıyım?
Sadece yüksek takipçi yeterli mi?
Ben hiç insta kullanmadım çünkü şu zamana kadar ,ne anlatsanız kardır bana
Mesela ilk zamanlarda ne kadar para kazandınız?
Açıkçası evden para kazanmak için çok araştırma yaptım aklıma en çok bu yattı.Paraya çok ihtiyacımızın olduğu bir dönemdeyiz,işten çıkarıldım ve yüksek lisansım için oldukça pahalı kitaplar lazım oluyor.Eşimde bu ara prim alamıyor hiç.Bir yandan ailelerimize yardım ediyoruz.Gerçekten instagramda satış yapılabiliyor mu?
Uzun yıllar ek iş olarak buna devam edersem bir gün gelir de gerçekten iyi paralar kazanır mıyım?
Sadece yüksek takipçi yeterli mi?
Ben hiç insta kullanmadım çünkü şu zamana kadar ,ne anlatsanız kardır bana
Mesela ilk zamanlarda ne kadar para kazandınız?