- 8 Mayıs 2019
- 289
- -26
- 30
- Konu Sahibi Dertliyim 44
İnstagramda geçirdiğiniz süre nedir? Ne sıklıkla giriyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anket mi
Takipçiniz ve takip edilen sayınız o kadar fazlamıAa ne guzel gercekten ınstagramda zaman gecırmıyormusunuz. Ben cok zaman gecırıyorum storılerı ızleyıp gecerım sadece oda aksama kadar suruyor
Bi nevi anketAnket mi bu?
İnstagramda geçirdiğiniz süre nedir? Ne sıklıkla giriyorsunuz?
Hmm ben de eskiden öyleydim şimdi daha az bakıyorum günde 1 kere bazı günler hiç girmiyorum bileGenelde sabah ve akşam göz atıyorum.
Hmm ben de eskiden öyleydim şimdi daha az bakıyorum günde 1 kere bazı günler hiç girmiyorum bile
Sen yazinca baktım 3 gündür girmiyorum. Zaten belli başlı şeyleri takip için açtığım bir sayfaydi.İnstagramda geçirdiğiniz süre nedir? Ne sıklıkla giriyorsunuz?
Ben de önceden sizin gibiydim baktım son zamanlarda farkında olmadan 40 dakika sadece reels videoları izlediğimi farkettim ondan sonra daha az girmeye başladımHiç girmeden duramıyorum merak ediyorum
Helal valla ben daha henüz o aşamaya gelemedim 1 gün hiç girmesem 2. gün mutlaka açıp bakarım ne var ne yok diyeSen yazinca baktım 3 gündür girmiyorum. Zaten belli başlı şeyleri takip için açtığım bir sayfaydi.
Dediğim gibi fake gibi bir hesap zaten belli başlı şeyler için açmıştım.Helal valla ben daha henüz o aşamaya gelemedim 1 gün hiç girmesem 2. gün mutlaka açıp bakarım ne var ne yok diye
ben epey zaman geçiriyorum. Özellikle yurtdışına taşındığımdan beri resmen bağımlı haline geldim, günde 2 saat falan. Ancak bana zarar verdiğinin de fazlasıyla farkındayım.İnstagramda geçirdiğiniz süre nedir? Ne sıklıkla giriyorsunuz?