• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Instagram'da 2 sene önce başıma bı olay gelmisti?

Minnoskedim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Mart 2020
266
87
18
Arkadaşlar ben çok fal baktirirdim sosyal medyadan neyse bı erkek bana fal baktı sonra ben inanmadım buna neyse ben sok oldum bu şahıs benim TC kimlik bilgime ulaşıp sadece ön yüzünde ki anne adı baba adı nereli oldumu hangi ayda dogdumu yazdı tabii ben sok oldum güya ben bunları nasıl hissettim ayağına yaptı adı köpek baya bı tuhaf oldum korktum ilk sonra ben onu korkutmustum hayır nasıl yaptı etti bilmiyorum sonra bu sanırım benden özür dilemişti gerçi benim hiç bı kart filan durumu yok yani kredi kartım filan yok girsede boş gördü sonra konu kapanmisti engellemisti benden özür dileyip ben arada bakıyorum ama sizce birşey olur mu olsaydı bu zamana kadar cikmazmiydi ? Bide bu durum tuhaf bı şekilde bende takıntı oldu ne alaka anlamadım sanki çok kötü olay yaşamışım tek benim başıma gelmiş gibi geliyor bu his annene babana şöyle diyor hayır anlamadım su 2 sene aklıma hiç gelmedi de şimdi gelmesi ayrıca söylesem kızarlar haklılar da bana akıl verirmisiniz lütfen 🤲

Bak instagramda hepimizin kaydolurken bi id adresi olusur herhangi bi adresi googledan sallayip cikan fotolarda senin instagramini bulmus ve hesap bilgileri vb gormustur buyuk ihtimal

Bilgileini buna soylerim o da inanip bana parayla baktirmaya devam eder demis olabilir

Bilgilerine ulaşıp paranizı yemek istemiş . Fal baktır mak şakasına da olsa hiç uygun birsey değil ...korkmayın birsey olmaz Keşke şikayetçi olsaydınız zamanında.

Bilgilerine ulaşıp paranizı yemek istemiş . Fal baktır mak şakasına da olsa hiç uygun birsey değil ...korkmayın birsey olmaz Keşke şikayetçi olsaydınız zamanında.
Ya o zaman kız arkadaşım vardı bana yardım etmişti sonra bu şahıs bana ben ne yapabilirim bu bilgilerle filan diye özür filan dileyip engellediydik unuttum.gitmisti ama birden böyle aklıma gelmesi ama e devlette herşey çıkardı demi Allah korusun olsaydi

Ya o zaman kız arkadaşım vardı bana yardım etmişti sonra bu şahıs bana ben ne yapabilirim bu bilgilerle filan diye özür filan dileyip engellediydik unuttum.gitmisti ama birden böyle aklıma gelmesi ama e devlette herşey çıkardı demi Allah korusun olsaydi

Çıkardı tabiki boşuna panik yapmayın . Mesela fotokopi falanda cektiriyoruz Son hafızayı sildirmemiz lazımmış ama bu zamana kadar nerdeyse bilmediğimiz den yaptırmadik. Mesela oralar da da İsteyen kullanırdi. Allahın izniyle olmaz birsey bundan sonra daha dikkatli olun ama .

Çıkardı tabiki boşuna panik yapmayın . Mesela fotokopi falanda cektiriyoruz Son hafızayı sildirmemiz lazımmış ama bu zamana kadar nerdeyse bilmediğimiz den yaptırmadik. Mesela oralar da da İsteyen kullanırdi. Allahın izniyle olmaz birsey bundan sonra daha dikkatli olun ama .
Yok yok dahami ay Allah korusun ya bana şey demişti buna birisi yardım etmişti sanırım büyük ihtimalle ip adresimden TC mi buldu birden sok olmuştum ama varya anne adı baba adı verdi doğum tarihimi verdi hayır bide demezmi hislerim kuvvetli gordunmu yazmasi

Back
X