arkadaşlarımın paylaştığı din&siyaset içerikli paylaşımlardan oldukça baymış olmam nedeniyle uzun süre önce twitter'ı, bir süre önce de facebook'u bıraktım diyebilirim (sadece bildirim geldikçe doğum günü vs kutlamak için açıyorum).
iyi yönetilen bir instagram hesabının oldukça önemli olabileceğini düşünüyorum. sonuçta çok özel bilgilerin, resimlerin paylaşımı her platformda, gizlilik ayarları açık olsa dahi pek çok soruna neden olabilecek bir durum. ama özelinizi çok sergilemediğiniz bir instagram hesabı pek çok kapının açılmasına sebep olabiliyor. günümüzde pek çok kişi instagram sayesinde geçimini sağlıyor. sponsorlar sayesinde hem dünyayı dolaşıyorlar hem de para kazanıyorlar. yada yeteneklerinin, varsa sattıkları ürünlerin daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlıyorlar. kısacası ben instagramı içtiğim çorbayı paylaşacağım bir ortam olmaktan çok iş fırsatları yakalayabileceğim bir deniz olarak görüyorum.
gezi, sanat ve doğa temalı bir hesabım var uzun zamandır ve takipçi sayısı arttıkça çeşitli iş fırsatları için insanların teklif sunduğunu görüyorum. geçenlerde bir de nail art hesabı açtım, henüz çiçeği burnunda :)