Instagram

Jalopi

başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
10.147
3.983
173
Instagramdan cok paylasim yapmiyorum. Sirf merak duyguyla girip baya bir oyalanmis oluyorum. Aslinda tamamen kapatmayi dusundum ama faydalandigim bir kac hesap var. Facebooktan da sıkılınca tum kisilerimi silmis adimi degistirmis sadece gruplarimi birakmistim. O gruplar icin hala ara ara giriyorum.

Ama insanlarin bu kadar hayatlarinin icinde olmak istemiyorum. Beni yordugunu farkettim .

Neyse ben kendi hesabimi kapatip baska bir hesap acayim dedim. Sadece faydalandigim sayfalari takip edecektim.

Bugun de oyle aklima geldi kagida yaziyordum gunlul hedefledigim bazi seyleri. Bunlari bir tik daha fazla motivasyon olur belki diye o sonradan acacagim sayfada paylasyim dedim. Belki sonradan vazgeçtim sacma da gelebilir sonradan. Su an sadece fikir asamasinda.

Benim merak ettiğim ve soracagim sey yine burda kkda denk gelmistim. Kisilerin fake hesaplarini gormek icin rehberime bagla yapiyormussun. O tel numarasiyla kayitli tum hesaplar gorunuyor diye. Google da arastirdim bulamadim.
Hesabimi tanidiklarin gormesini istemiyorum. Bunu engelleme yolu var mi. Telefonumu gizle yaptigim zamqn rehber araciligiyla olan aramalarda cikmama durumu olur mu?

Tel numarası değil de email kullansanız ? O zaman bulamazlar bence.Tabii bilmiyorum Instagram ikisini de istiyor mu ama eğer biri yeterliyse email verin.

Kendi numaranızla hesap açtıysanız kişileriniz bunu görebiliyor. Tabi bunu engellemek nasıl olur o konuda bir bilgim yok.

Back
X