İnstagram üzerinden para kazanmak istiyorum

meltem1992

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
26
0
36
İstanbul
instagram üzerinden yapacağım paylaşımlar üzerinden belli takipçiye ulaşıp bana ulaşacak firmaların reklamlarını yapıp yapacagım gönderiden gelir elde etmek istiyorum. Bunun için instagram işletme profiline geçmek zorunda mıyım ? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok memnun olurum.

şuan kaç takipciniz var? ve ne üzerine bir sayfa
Şuan sayfam kişisel kendi fotoğraflarım mevcut fakat hem kişisel fotoğraflar yükleyip hemde güzel fotoğraflar çekip koymak istiyorum. Belki sevdiğim beğendiğim şeyleride görsel olarak paylaşmak kısacası güzel görseller yüklemek ve düşüncelerimi paylaşmak gibi kişisel bir sayfa. Zaman içerisinde takipçi sayımı çoğaltıp arada reklamda vermek isterim.

O öyle kolay olmuyor dediğin kadar..Benim 4 sayfam vardı ve ürün karşılığı reklam yapıyordum.Para karşılığı da..Birini sattım sayfamın.Para kazanmak için de çok uygun değil yani..Hergün reklam alacak değilsin sonuçta..

Satış yapsan daha kolay olur diye düşünüyorum. Sadece reklam yaparak birşey elde edemezsin diye düşünüyorum.

selam bayanlar şöyle bir site keşfettim öğrenci olanlar ve evde vakti olanlar için günde birkaç kez bakmak yeterli.üyelik ücretsiz ilk üye olanlara 24000 altın veriliyor.ödeme kanıtları internet sitesinde mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…