Instagram sayfası acil yardim

Byprimarima-zeynepinharikalardiyari gibi populer hesaplar var kisilerin emeklerini paylasip reklamini yapan.
Bu byprimarima mesela ona hediye gonderiyorsun. Basitce kendini markano anlatiyorsun. O da uzun uzun story çekip tanitiyor sayfasinda. Para falan da almiyor. Boyle seyler deneyebilirsin.
Vazgecmek icin yolun coook basindasin

Reklam verdirtmeniz lazım. Ama tabi yinede yeni bi sayfada birden cok iş olmaz. Zamanla oturur
Erkek arkadaşım reklamcı biriyle çalışıyor, adam bazen reklamı kapatalım yetişemiyorum diyor. Ama sektörde uzun yıllar var bu adam.

Ifsa dolandirici sayfalar diye bi sayfa var instagramda. Dolandiricilarin yani sira guvenli hesaplari da paylasiyor. Ucret aliyorlar mi bilmiyorum ama. Bir sorun siz. Takipcisi cok. Sahsen ben onlarin guvenilir dediklerini takibe aliyorum.
Bir de magagenius var. Bagis karsiliginda reklam yapiyor. Nereye bagis yapildigini hatirlayamadim ama cocuklarla ilgili bir vakifti sanirim. Yine de siz ona yazarsaniz zaten size donus yapar. Kitlesi cok genis onun da magazin sayfasi oldugu icin.

İnternet ticareti baya büyük bir konu aslında. Yaptım olmadı kimse sallamadı diye vazgeçmeyin daha çok yeni. Bende bir ara aynı işe gireyim dedim sayfamı açtım o ara takipçi sayımı da arttırmaya başladım ama sonradan olmadı, vaktim yetmedi.

Neyle alakalı ürün satıyorsanız hashtag ekleyin mutlaka ve o hashtaglere girip başka fotoları beğenin beğendiğiniz fotoyu beğenenleri takibe alın. Zamanla onlar da geri takip yapacaklardır.
Bi anda 10 foto eklemek yerine 2 foto ekleyin her zaman.
Ve fotolar kaliteli olsun yani mesela şirketler Bi runner fotosu koyacak alt tarafı ama fotoğrafı süslüyor malzemelerle.

Bu şekilde etkileşimi arttırırsınız.

Birde bi komisyon alıp kredi kartıyla ödeme alan bi site var yazarsanız özelden atarım adresini mutlaka oraya da başvurun güvenilirlik açısından.

Back
X