Instagram sayfası acil yardim

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Merhaba hanimlar
Su anda bir iste çalışıyorum ama hayalim kendi isimi kurmak.
Bir instagram sayfasi actim ve kendi diktigim urunleri satiyorum(masa örtüsü ve dekoratif urunler)..sayfayi acali 1 hafta oldu 2,3 kisi fiyat sordu ama satis olmadi. Bol bol foto cekip koydum. Acikcasi hic satis yapamamak beni sasirtti. Siz olsaniz 1 haftada belli olmaz calismaya dvm mi dersiniz yoksa zor ihtimal ugrasmiyim mi desiniz?
Siz ya da cevrenizde instagram satis deneyimi olanlar var mi? Tek derdim bosa kurek cekmemek. Onerileri bekliyorum

İnstagram da satış yapmak biraz zordur takipçi sayının çok olması gerekir güvenli mi değil mi diye insanlar takipçi sayısına ve beğeni sayılarına bakarlar bu sebepten ya takipçi satın almanız gerekir yada kendinizi çabalayıp takipçi sayısını arttırıp emeklerinizi herkesin görmesini sağlamanız gerekmektedir. Birde kapıda ödeme seçeneğinizin olması iyi olur insanların bir tık güvenini kazanabilirsiniz yani uğraşmaya vaktim var gücum var derseniz devam edin sabır işi hayırlısı olsun hakkınız da

Merhaba hanimlar
Bir instagram sayfasi actim ve kendi diktigim urunleri satiyorum(masa örtüsü ve dekoratif urunler)..sayfayi acali 1 hafta oldu 2,3 kisi fiyat sordu ama satis olmadi. Bol bol foto cekip koydum. Acikcasi hic satis yapamamak beni sasirtti. Siz olsaniz 1 haftada belli olmaz calismaya dvm mi dersiniz yoksa zor ihtimal ugrasmiyim mi desiniz?
Siz ya da cevrenizde instagram satis deneyimi olanlar var mi? Tek derdim bosa kurek cekmemek. Onerileri bekliyorum

daha 1 haftada satış olmaz zaten. insanlar takipçi sayısına ve satılan ürünlerden sonra yapılan yorumlara göre ürün alıyor.
1. paraya kıyıp reklam vermelisiniz
2. bol takipçili sayfalar ile iletişime geçerek sizin sayfanızı paylaşmalarını isteyebilirsiniz
3. yine bol takipçili sayfalarla birlikte çekiliş yapabilirsiniz
4. çevrenizde herkese söyleyip muhakkak sizi takip etmelerini sağlayıp takipçi sayınızı mümkün mertebe yüksek gösterebilirsiniz
5. pek hazzetmesem de yine bazı sayfalarla iletişime geçip takipçi satın alabilirsiniz

kısacası instagram sayfasından satış yapmak ve bundan gelir elde etmek istiyorsanız sayfaya sattığınız üründen daha çok emek vermelisiniz...

Gardrops diye uygulama var ordanda satabilirsiniz diye biliyorum tabi ama bu ne kadar çabuk olur bilmiyorum 1 hafta az bir süreç daha fazla sabırlı olmalısınız.
Gardrops a koymaya calistim.ama iptal ediyo editorler cunku sitedeki sitedeki formata uymiyor

daha 1 haftada satış olmaz zaten. insanlar takipçi sayısına ve satılan ürünlerden sonra yapılan yorumlara göre ürün alıyor.
1. paraya kıyıp reklam vermelisiniz
2. bol takipçili sayfalar ile iletişime geçerek sizin sayfanızı paylaşmalarını isteyebilirsiniz
3. yine bol takipçili sayfalarla birlikte çekiliş yapabilirsiniz
4. çevrenizde herkese söyleyip muhakkak sizi takip etmelerini sağlayıp takipçi sayınızı mümkün mertebe yüksek gösterebilirsiniz
5. pek hazzetmesem de yine bazı sayfalarla iletişime geçip takipçi satın alabilirsiniz

kısacası instagram sayfasından satış yapmak ve bundan gelir elde etmek istiyorsanız sayfaya sattığınız üründen daha çok emek vermelisiniz...

Oneriler gercekten guzel. Sponsorlu reklam vermeyi düşünüyorum ben de.

Merhaba hanimlar
Ben instagramdan bir şey satın alacaksam takipçi sayısına müşteri yorumlarına vs bakarım.

Merhaba hanimlar
Daha çok çok yenisiniz. İnsanlar yıllarca emek veriyorlar instagram butikleri için. Tavsiyem reklam vermeniz. Takipçi kitlesine ve sizin ürün grubunuza uygun kişilerle reklam anlaşması yapın. Ayrıca çok takipçili sayfaların fotoğraflarının altında yorum olarak kendi sayfanızı paylaşın, merak edip girenler olacaktır.

Çok yorum ve takipçiniz olursa daha kolay satarsınız.ben instagram kullanmam ama internettem birşey alırken yorum sayısına ve içeriğine bakarak alıyorum.

Bugün evime ne aldım diye bir sayfa var. Kadın girisimcileri destekliyor. Ona yazın kabul ederse hediye gönderin urunlerinizden. Eğer kaliteli urunlerse zaten paylaşıyor hikayesinde ve sayfasında. O kadına çok güvenen var, ben de guvenirim mesela. Onun paylaştığı sayfadan alisveris yapıyor insanlar genelde.

2 sene instagrandan satis yaptim.
1 haftada hemen siparis olmaz belki.benim urunlerimden cok kimse satmadigi icin ben biraz hizli baslamistim.

Cokta iyi gidiyordum bircok yerden urunlerimden istemislerdi bazi magazalara veriyordum mesela satildikca ucretini aliyordum.ama bazi sebplerden birakmak zorunda kaldim.

Cok resim paylasin.resimleriniz kaliteli dursun.fiyat soruyorlarsa is yapacaksiniz demektir

Instagramdan birşey almak çok riskli benim için
Bir sayfanın ürünlerini beğendiysem ve almak istersem önceliğim takipçi sayısı ve sponsorsuz bir şekilde alıp kullanan insanların etiketleri
Bir internet sitesi olup olmaması
Şikayet sitelerindeki durumu vs çok önemli

Merhaba hanimlar
Çelik takılar satabilirsiniz..

Peki bazi yerlerde ilk 1 yil hic kazanamazsiniz sonrasinda ciro aylik 3 bin olur en azindan gibi yorumlar var. Sizce bu bilgi dogru mu?
Benim tecrübeme göre 3 ay satış yapmamak normal ama sonra artıyor satıslar. 1 yıl bna uzun geldi biraz. Ama iyi paylaşımlar yaparsanız organik takipçi toplarsanız doğru hastagleri kullanırsanız böyle. Ciro tahmini sizin ne sattığınıza kaca sattıgınıza göre degısır. Cok iyi rakamlar beklemeyin kısa vadede motivasyonunuz kötü etkilenebilir ulaşamazsanız daha mutevazi hedefler koyun bence önünüze yavaş ama sağlam adımlarla ilerleyin işi de kendiniz öğrenin. Çok kısa zamanda iyi satış yapmak da iyi değil insan sindiremeyebiliyor kısa zamanda gelen parayı.. Benim bildiğim bir olay mesela İki kız arkadas ortak girdiler bu işe kısa zamanda iyi satış yapınca birbirlerine girdiler, arkadaşlıkları bozuldu, sindiremediler parayı. Ama inanın emek koyarsanız ilerler bence hemen pes etmeyin kimler kimler bu işten para kazanıyor siz neden kazanamayasınız.

Back
X