- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.417
- 133
- Konu Sahibi Cikolatalikurabiyem
-
.Mavi tik için nereye başvurdunuz? Parayla sattığını söyleyen yerlerden biriyle görüştüyseniz dolandırıcı oluyor onlar
Böyle demişsiniz, eğer onay geldiyse doğrulama tiki profilinizde görünürdü. Niye mail attılar, güvenmiyorum hesaba dediğinizi anlamadım. Ayarlardan başvurduysanız kimlik fotoğrafıyla, size geri dönüş yaparlar zatenBana bir mail geldi kabul edildiğine dair ama hesabın güvenilirliğinden şüphe ediyorum.
.Böyle demişsiniz, eğer onay geldiyse doğrulama tiki profilinizde görünürdü. Niye mail attılar, güvenmiyorum hesaba dediğinizi anlamadım. Ayarlardan başvurduysanız kimlik fotoğrafıyla, size geri dönüş yaparlar zaten
Geri dönüşü maille yapmıyorlar zaten bildirim olarak gelecektir, olumlu ya da olumsuz bulundu şeklinde. Mail dediniz diye üçüncü bir aracılığıyla onay almaya çalıştınız sandım. İtibar etmeyin tabi, en doğrusunu yapmışsınız..
Evet kimlik fotoğrafımla başvurdum. Mail atan hesap benden şifremi falan istediği için güvenemedim. Onay alınca kendiliğinden mavi tik oluyorsa o zaman gelen mail adresine güvenmemekle doğru yaptım. Teşekkür ederim
.Geri dönüşü maille yapmıyorlar zaten bildirim olarak olumlu ya da olumsuz bildirim gelecektir. Mail dediniz diye üçüncü bir aracılığıyla onay almaya çalıştınız sandım. İtibar etmeyin tabi, en doğrusunu yapmışsınız.
Rica ederim, iyi forumlar.
.Kimlik numaram istendiği için yapmamıştım ya da sizin adınıza bir fatura varsa oda olurmuş tabi yanlış bilgilendirmeyeyim yine ben korktuğumdan dolayı yaptırmadım sonuçta kimlik numarası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?