Instagram keşfette çıplak kadın fotolari

Kirgin anne

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2019
48
26
29
Arkadaşlar iyi geceler. Şu an ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Önerilerinizi bekliyorum. Telden yazıyorum. Hatam olursa affola.
Bu gece saat 1 gibi eve geldim. Eşim uyumuştu. İlk önce onun yanına gittim. Ne zaman uyudun gibisinden sorular sordum. Bayağı derin uyuyordu. Hatta yiyecek birşeyler getirmiştim. Onun sevdiği şeylerden. Yer misin diye sordum. Ona bile uyanmadı. Telefonu yatağın ortasında duruyordu. Alıp kenara koyayım diyerek elime aldım. Bildirimlerde görümcem birşeyler göndermiş onlara falan baktım. Hiç aklımda yoktu karıştırmak. İç güdü diyelim. Elim Instagram a gitti. Kesfete bir girdim ki çoğu çıplak kadın fotoları diğerleri köpek, kedi, kuş fotoları. Eşim hayvanları çok sever. O yüzden önerilerde çıkıyor. Peki ya diğerleri? Bir de sadece çıplak foto olsa neyse. Cinsel içerikli cümleler falan yazmışlar fotolarını altına. Beni ara aşkım. Daha değişik olanlar da vardı.
Hemen aklıma engellenen kişilere bakmak geldi. Ayarlar kısmından bulmaya çalışırken eşim 'hadi gel canim yatalim' 'ne zaman yatacaksin ' gibi şeyler söylemeye başladı. Uyandiramadigim adam ne olduysa kendiliğinden uyandı. 'Telimi ver ' 'sifreyi değiştireceğim ' gibi cümleler kurunca iyice işkillendim. Bir yandan elim titremeye başladı bile sinirden. ' Hayır vermiyorum ' deyip karıştırdım. Engellenen kişilerde bir kişi var. O da yukarıda bahsettiğim kadınlar gibi paylaşım yapmış. Beğendiği fotolarin arasında da yine yukarıda bahsettiğim kadın gibi bir kadın var. Bir tane. Beğendiği diğer fotolar ilgi alanları ile alakalı. Mesela son beğendiği şey bir köpeğin videosu. Ondan önceki bu kadın.
Ben bunlara bakarken uyandı. Hesap sordum. Çok sinirlenmistim. Neden kesfetinde böyle fotolar var dedim. 'Instagram a sor' dedi. Sen bunlara bakmazsan kesfette cikmaz benim kesfetimde neden yok deyince ' geçenlerde g mail hesabım çalındı ondan olabilir ' dedi. G mail hesabına 30 Mayıs tarihinde bir mesaj gelmiş. 'Şifreniz değiştirildi eğer değiştiren siz değilseniz bildirin' gibisinden.
Ben tabi durmadım. Eğer böyle birşey varsa yemin ederim seni bosarim dedim . Sürüm sürüm süründürürüm dedim. ' sus , canını yakarim' falan dedi. Ne yapmam gerekiyor. Emin değilim. İçime şüphe düştü. Başka nerelere bakabilirim. Söyledikleri inandırıcı mi. Ben pek tatmin olmadım.
Bir de arkadaşlar teli hep ortada durur. Evliliğimiz şimdiye kadar çok iyiydi. Cinsel hayatımız da iyiydi. Anlasabiliyorduk 3.5 yıllık evliyim. 2 yaşında kızım var. Aldatmayı affedemem. İyice ispatlarsam delil toplarsam kızımı da alır giderim.

Canini yakarim ne demek? İlk firsatta dayakla tehtit ediyor, evliliginizin simdiye kadar " iyi" olmasi buyuk şans.
🙄

Mailini çalan, instagramini da çalmiştir da kim niye eşinizle ugraşsin o kadar? Hadi ugrasti diyelim çalan kişi sadece oturup ciplak kadin bakmak için mi calmiş. 😬 Anlamiyorum.bu işlerden ben...

Yaa benim eşimde de çıkıyordu sayfaları tek tek gezdim beğenen arkadaşlarını sildim, birden yok oldu sayfalar. Arkadaşlarının takip ettiklerini de gösteriyor. Ben eşinizin suçsuz olduğunu düşünüyorum. Sonra da söyledim çıplak kızlar çıkıyordu bazı kişileri sildim diye, kimi sildin bile demedi korkusundan yavrum ya 😂😍

Bence her erkek bu tarz şeylere bakıyor yada izliyordur. İçerik olarak “kadın” olması dışında sapkın veya sapık şeyler yoksa ( çocuk, gay, trans vb gibi) Sorun etmemelisiniz. Cinsel hayatınız ne kadar iyi olursa olsun erkekler sanırım bir noktadan sonra daha fantazi peşinde koşar oluyor. Bunu etrafımda ki bir çok bayandan duydum. Engellediği bayanın fotosunu felan beğendiyse mesaj olarak geri dönüş yapmış olabilir. Ama kendi adına olan bir sosyal medya hesabında, bu tarz içerikleri beğenmesi pek normal değil. Yani eşiniz bunlara sadece bakıyor yada izliyorsa bence çok sorun etmemelisiniz hatta bunun eşinizin özel alanı olduğunu unutmamalısınız. Bahsettiğiniz durum bir eskortu takibe almak, beğenmek iletişeme geçmek yada bunu bir ilişkiye dökmek ise yani aldatıldığınızı düşünüyorsanız da lütfen emin olmadan fevri çıkışlar yapmayın. Bu gördükleriniz dışında sizi süphelendiren hareketleri oldu mu, objektif bir şekilde düşünmeye çalışın.

Çok teşekkür ederim. Peki Instagram in g maille bir alaksi var mı. Ben yapmadım falan derse.

Yani şifresi değiştirildiyse eşiniz giremezdi,herhalde bir başkası çıplak kadın fotosuna bakmak icin esinizi hacklememiştir.Fake hesap açıp da bakabilir.O açıdan kendisi bakmıştır,bir başkasının baktıgını dusunmuyorum

ya instagram keşfet kısmı bence her zaman öyle işlemiyo ben keşfete bi giriyorum bende de çıkıyo kimi zaman onlar,bazen sporla alakalı seyler ağırlıklı oluyo bazen diyet vs ve ben özellikle hiçbişey aratmam instagramda ya da izlemem.en fazla makyaj videosu izlerim.
ama eşinin tepkileri ve engelli listesinde öyle bi kadın olması garip.
gmaille instagramına kayıtlıysa evet instagram-gmail etkileşimi mevcut.
ama eşinin genel olarak tepkileri şüpheli hem canını yakarım ne demek terbiyesiz adam

Ay bir kere de yine eşimin telefonundan takip etmeyenleri silmek için bir sayfaya girmiştim. 1 hafta hesap aralıksız çıplak kadın resimleri beğenmiş. Biz de hiç farkında değiliz. Bir arkadaşım çekinerek Elif kocan böyle şeyler beğeniyor dedi 😂 ben de o kadar sinirlendim ki adamı çiğ çiğ yiyecektim. Ta ki telefon bendeyken beğenilerin devam ettiğini farkedene kadar.

Uzun lafın kısası bazen erkekler suçsuz olabiliyor. Bence sakın olmaya çalış. Ama beni rahatsız eden sorun şifre değiştiricem falan demesi. Bu cok saygısız bir durum. Aldatmasa bile sırf bunun için ayrılınır. Saygısız

Canini yakarim ne demek? İlk firsatta dayakla tehtit ediyor, evliliginizin simdiye kadar " iyi" olmasi buyuk şans.
🙄

Mailini çalan, instagramini da çalmiştir da kim niye eşinizle ugraşsin o kadar? Hadi ugrasti diyelim çalan kişi sadece oturup ciplak kadin bakmak için mi calmiş. 😬 Anlamiyorum.bu işlerden ben...
Ben de anlamlandiramiyorum. Şimdi geldi telini zorla aldı elimden.

Ben de anlamlandiramiyorum. Şimdi geldi telini zorla aldı elimden.

Nebileyim arkadaşlarin dediği gibi bir yanlişlik olsa bu kadar buyuk tepkiler verip, sifre degistircem diye elinden zorla almaya filan kalkmazdi. Şayet benim sakladiğim bisey yoksa eşimden, panik yapmazdim varsa bir yanlislik anlasilirdi zaten.

Ya da eşiniz kendisini dinlemeden asiri tepki vereceginizi mi dusunuyor da boyle yapiyor bilemedim.

M harfine kadar baktım ara kısmından. Genelde çıplak kadın resimleri olan hesap var ilk sırada. Aslında ben çok takmam. Sadece çıplak kadına bakarsa fazla umursamam. Ama tepkisi çok şüphe uyandırdı bende. Az önce zorla elimden aldı telini. Çekindiği birşey var demek ki. Ben yapmadım diyor ama? Şüpheli. Şifresini değiştiriyor sanirim.

sadece keşfete dayanarak aldattı diyemeyiz bence. dm’i kontrol edebilirdin. baska instagram hesabı açık mı ona bakabilirdin. yani tek tük de olsa bana bile geldi bu kadın fotoğrafı. full öyle dolu değildi tabi ama. bi de sanırım zincirleme oluyor bu durum. bi kere gördüm mü dikkatini çekip bakarsan daha fazla çıkıyor önüne. çok dikkat çekmişsin. usulca telefonu bırakıp en iyi fırsatta tekrar bakmalıydın. şimdi bişey varsa da adam siler ki

Nebileyim arkadaşlarin dediği gibi bir yanlişlik olsa bu kadar buyuk tepkiler verip, sifre degistircem diye elinden zorla almaya filan kalkmazdi. Şayet benim sakladiğim bisey yoksa eşimden, panik yapmazdim varsa bir yanlislik anlasilirdi zaten.

Ya da eşiniz kendisini dinlemeden asiri tepki vereceginizi mi dusunuyor da boyle yapiyor bilemedim.
Olabilir ben de anlayamıyorum çok teşekkür ederim yorumunuz için

sadece keşfete dayanarak aldattı diyemeyiz bence. dm’i kontrol edebilirdin. baska instagram hesabı açık mı ona bakabilirdin. yani tek tük de olsa bana bile geldi bu kadın fotoğrafı. full öyle dolu değildi tabi ama. bi de sanırım zincirleme oluyor bu durum. bi kere gördüm mü dikkatini çekip bakarsan daha fazla çıkıyor önüne. çok dikkat çekmişsin. usulca telefonu bırakıp en iyi fırsatta tekrar bakmalıydın. şimdi bişey varsa da adam siler ki
Dm ye baktım. Birşey yok. Evet çok tepki verdim. Onun tepkisini merak ettim çünkü. Sessizce yatsam takip etsem kuskulanir herşeyi siler diye de düşündüm . bilemiyorum. Çok değişik bir haldeyim. Yorumunuz için çok teşekkürler

Gmail şifre olayı olsa bile alakasız, ben de gmail ile kayıtlıyım, ama gmail hesabımla bağlantılı şeyler çıkmıyor, girdiğim, baktığım, arattığım, beğendiğim şeyler çıkıyor.

X