• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Instagram için yardım edecek var mı?

inanbilmiyorumm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba telefonum iPhone eski sevgilimin de öyle şifremi ona vermiştim bilgilerimş kaydetti mi bilmiyorum hesaptan attım sıfreyi değiştirdim iki faktörlü giriş yapmayı açık bıraktım giriş bilgilerimi kaydettiyse tekrar girebilir mi hesabıma lütfen bilen birisi yardım etsin hesabımı kapattım girmez diye

Neden şifrelerinizi veriyorsunuz ki? İki faktörlü kimlik koruma açıksa, şifreyi değiştirdiyseniz sanmıyorum giremez ama eşime de iş çıkışı sorayım

Şifreyi değiştirirseniz giremez,değiştirme olmasaydi evet girebilirdi giriş bilgilerinizi uygulama üzerinden kayıt ettiyse ki etmistir cihaz tanındığı için doğrulama kodu olmadan direkt açıyor taninmis cihaz+ giriş bilgileri kayıtlı olduğu için.

Şifreyi degistirdiyseniz zaten cikis yapmıştır. Yine de Hesap ayarlarında hesabın kaç cihazda açık olduğu görülür. İstediğiniz cihazlardan çıkış yapabilirsiniz. Sonra da şifre değiştiği için giremez

Kızıma sordum iki faktörlü koruma varsa kesinlikle giremez herşeyi siliyor karşı tarafta birşey kalmıyor dedi .Rahat olsun dedi ( burayı okumadım sevgili kısmını es geçip sordum dolandırıcı dedim ) Şifreyi bir kere daha değiştirsin isterse dedi.

Merhaba telefonum iPhone eski sevgilimin de öyle şifremi ona vermiştim bilgilerimş kaydetti mi bilmiyorum hesaptan attım sıfreyi değiştirdim iki faktörlü giriş yapmayı açık bıraktım giriş bilgilerimi kaydettiyse tekrar girebilir mi hesabıma lütfen bilen birisi yardım etsin hesabımı kapattım girmez diye
Degistirdiyse nasıl bulsun. ? İclod şifreni verdin mi onu da değiştir

Şifreyi değiştirirseniz giremez,değiştirme olmasaydi evet girebilirdi giriş bilgilerinizi uygulama üzerinden kayıt ettiyse ki etmistir cihaz tanındığı için doğrulama kodu olmadan direkt açıyor taninmis cihaz+ giriş bilgileri kayıtlı olduğu için.
diğer cihazlardan çıkış yap yaptım girebilir mi yine

Giriş yaptığım yerler deyin orada telefon modeli ve şehir çıkıyor zaten yada garanti olsun bütün cihazlardan çıkış yap deyip şifrenizi tekrar değiştirin ama en önce bağlı mail adresinizin şifresini değiştirin,sonra hesaplarınki değiştirin doğrulama linki gidince göremesin böylelikle.

Back
X