Arayan gerçekten Instagram mi nereden aradılar.Gecen gun inst.dolasirken 200 tl Gratisten kazanmak istermisin diye bir şey gordum.Tabi hemen atladim sazan gibi..ve olan oldu hesap gitti..adam mail adresini degistirmis.alamiyorum hesabimi.sorun bildirdim.guya instagram musteri dedtekten aradilar ..cep telefonu numarasi..geri donucez dedi ..ama donmedi esimde diyor emin misin .... Musteri destek oldugundan..o sikinti ile de ne konustugumu falan unuttum..hesap difrelerimi falanda degistirdim...ne yapmaliyim???
İstisnalar hariç dolandırılanların neredeyse hepsi bir uyanıklık peşinde geçinenler oluyor malesefGecen gun inst.dolasirken 200 tl Gratisten kazanmak istermisin diye bir şey gordum.Tabi hemen atladim sazan gibi..ve olan oldu hesap gitti..adam mail adresini degistirmis.alamiyorum hesabimi.sorun bildirdim.guya instagram musteri dedtekten aradilar ..cep telefonu numarasi..geri donucez dedi ..ama donmedi esimde diyor emin misin .... Musteri destek oldugundan..o sikinti ile de ne konustugumu falan unuttum..hesap difrelerimi falanda degistirdim...ne yapmaliyim???
Instagram dan dedi sanki o an ki ruh halim ile cokta sorgulama ihtiyaci duymadimArayan gerçekten Instagram mi nereden aradılar.
Genellikle hesap çalınma işleminde mail atıyorsunuz ingilizce ve sizden selfie istiyorlar onuda yolluyorsunuz bu yöntemle hesap kurtaranlar var internettente yazınca çıkar selfie ile hesap kurtarma diye .
Uyanıklık mi saflik mi.o an onu dusunemiyorsun .. ki gratissin resmi sayfasinda boyle hediyeler veriliyorİstisnalar hariç dolandırılanların neredeyse hepsi bir uyanıklık peşinde geçinenler oluyor malesef
Midyat a pirince giderken evdeki bulgurdan oluyorlar
Kimse kimseye bedavadan bir çöp vermez uyanın artık
Ben hiç bir linke bile dokunmam korkarım ayol .
İstisnalar hariç dolandırılanların neredeyse hepsi bir uyanıklık peşinde geçinenler oluyor malesef
Midyat a pirince giderken evdeki bulgurdan oluyorlar
Kimse kimseye bedavadan bir çöp vermez uyanın artık
Ben hiç bir linke bile dokunmam korkarım ayol .
Türkçe mi konuştu sizinle nedense Instagram diye düşünmüyorum çünkü maille yapılıyor hemen hemen bütün işlemler .Instagram dan dedi sanki o an ki ruh halim ile cokta sorgulama ihtiyaci duymadim
Uyaniklik değil bedava aşkıbedava kismini gorunce olay bitiyor.
Gider paramla alırım ne gereği var ya herşeye hediye yoluylamı sahip oldunuz.Uyanıklık mi saflik mi.o an onu dusunemiyorsun .. ki gratissin resmi sayfasinda boyle hediyeler veriliyor
Ben hesabimi aldin dun sorun bildire girdim bir iki denememse sonra aldim.Aslında bi hacker bulsanız hesabı çalar da. Birisine denk gelmiştim instada. 300 TL karşılığı hesap çalıyordu. Hesaba girdikten sonra ekran kaydı alıp sana atıyordu. Sen parayı gönderince de şifreyi veriyordu. Şimdi bana da lazım ama bulamıyorum o adamı
Sakamisiniz öyle bir sey mi dedim. sanki kimse yapmiyorda tek ben yapmisim gibi....Gider paramla alırım ne gereği var ya herşeye hediye yoluylamı sahip oldunuz.
İnstagram cepten aramaz kiGecen gun inst.dolasirken 200 tl Gratisten kazanmak istermisin diye bir şey gordum.Tabi hemen atladim sazan gibi..ve olan oldu hesap gitti..adam mail adresini degistirmis.alamiyorum hesabimi.sorun bildirdim.guya instagram musteri dedtekten aradilar ..cep telefonu numarasi..geri donucez dedi ..ama donmedi esimde diyor emin misin .... Musteri destek oldugundan..o sikinti ile de ne konustugumu falan unuttum..hesap difrelerimi falanda degistirdim...ne yapmaliyim???
siz herkesi bırakın zira onlarda dolandırılıyor peki siz tekrar yaparmısınız orası şüpheliSakamisiniz öyle bir sey mi dedim. sanki kimse yapmiyorda tek ben yapmisim gibi....
İnsan kınadığını yaşamadan ölmez derler....umarim sizde böyle şeyler yasamazsinizsiz herkesi bırakın zira onlarda dolandırılıyor peki siz tekrar yaparmısınız orası şüpheliinstagram hesabınızın çalınmasıyla yırtmışsınız gene iyi
Hala cozemedim o konuyu sonrasinda musteri destek diye bir e mail aldim. Ama bilmiyorumİnstagram cepten aramaz ki
Yaşamam inşallahİnsan kınadığını yaşamadan ölmez derler....umarim sizde böyle şeyler yasamazsiniz
Instagram hesabınızda telefon hesabınız eklimi eğer ekliyse çalan kişiler aramış olabilir hesabınızı para karşılığında vermek içinHala cozemedim o konuyu sonrasinda musteri destek diye bir e mail aldim. Ama bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?