Instagram harf yazma

Eski sevgilim benden sonra yeni sevgili yapti 2 ay içinde instagramlarinda karşılıklı harf yazarak gösterdiler 10 gün olmadı harfleri ikiside kaldırdı ama takiplesiyorlar ayrılmış olabilirlermi arkadaşlar demeyin eski artık biliyorum ama suanlik daha sevdiğim için kabullenemedim hayata küstüm resmen
Kaç kez daha açıcan aynı konuyu?

Evet biliyorum şuan bu uzuntume ileride üzüleceğim ben belki bir daha şansımız olur derken böyle bir şeyle karşılaştım k
Bence kendinizi mutlu his edin. Daha fazla zamaninizi böyle bir insanla harcamayacaginiz icin. Hayatiniza daha harika ve size daha uygun biri cikar. Mesela o her an düsündügünüz kisi bir gün bir bakiyorsunuz akliniza bile gelmemis. Yabancilasiyor hatta. Umrunuzda olmuyor. Üzülmeyin. Hepsi geciyor. :KK66:

Eski sevgilim benden sonra yeni sevgili yapti 2 ay içinde instagramlarinda karşılıklı harf yazarak gösterdiler 10 gün olmadı harfleri ikiside kaldırdı ama takiplesiyorlar ayrılmış olabilirlermi arkadaşlar demeyin eski artık biliyorum ama suanlik daha sevdiğim için kabullenemedim hayata küstüm resmen
Sürekli konu açıp durma. Ayrılsa da sana dönmeyecek. Kuş uçtu 😁

X