Instagram harf yazma

Belki ortak şirket, e ticaret satış sitesi kurmuşlardır onun baş harfidir. Hemen kötüye yorma sevgilisi diye.

Genellikle boşananlar ya da nişan atanlar eski eşin ya da eski nişanlının harfini ve kalp koyuyor diye biliyorum ben. Anyalya ve Malatya bölgesi kültürü de olabilr tam bilemiyorum.

Bugun kü actiginiz öbür konudada dedigimiz gibi, umursamayin. Harfi kaldirmislar yazmislar ne fark eder? Ama yazip kaldirmalari ayrildilar demek degil. Beraberlerde demek degil. Bence takip etmeyi birakin. Cok gereksiz ve sacma oldugunu sizde anlayacaksiniz bir süre sonra. Bosuna enerjinizi tüketmeyin derim.

Bir zamanlar aynı şeylerden ben de umutlanmıştım, harfleri kaldırıp bir daha da geri koymadılar ama şu an evliler ve bebekleri yakında 1 yaşına girecek ellerimizden öper.
Evet aslında bizim ilişkimizde de bio kısmında harf ve kalp vardı ama bir süre sonra sonra ikimiz de sıkılıp kaldırdık, ayrılmadık aksine ilişkimiz ikinci yılına doğru gidiyor. Demek ki benim ya da erkek arkadaşının bir stalker'i varsa ayrıldık diye yorumlayabilirmiş

Ama benim ki 2 ay oldu ayrılalı uzun zman sonra yapmış olsa mutluluklar diler yoluma bakarım daha kabullenmem asamasindayken ister istemez böyle bir şeyi görmem beni etkiledi .bizimde 3 yıl boyunca anahtar vardı taki bu ayrılıkta kalktı hiç bir zamn onu kaldıracak bir ayrilik yaşamadık zaten ayrilir ayrilmaz ilk yaptığı anahtari kaldırmak oldu

Evet biliyorum şuan bu uzuntume ileride üzüleceğim ben belki bir daha şansımız olur derken böyle bir şeyle karşılaştım k

Aynı konuyu tekrar niye açtın ki

O çocukluğu daha iki ay once biten ilişkiye saygıları olmadığını göstererek yaptılar zaten çok istekli istekli kocaman yazılmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…