Gebeliğe Hazırlık instagram,gebelik, beslenme!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zenannaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
368
267
103
36
Kızlar mrb herkese, bu saatte nasil daraldim anlatamam. İnstagrmda geziniyorum ve sürekli bilindik şeyler bebek,hamilelik,sunumlar,yeni gelin evleri falan . gebelikte beslenme tabiki cok önemli iki kat dikkat ister falan ama cidden bkadari mantiklimi bacılar bi kahvalti koymus önüne ordu doyarmeyve tabakları çerezler falan hic duymadigim vitaminler ,o değil bunlari görünce ben baya eksigim diyorum bilincsiz hissediyorum ve anne olmaya layik gormuyorum kendimi sanki . Annelerimiz nasil doğurdu bizi arka arkaya anlamiyorum çok daraldim çok

Instagram zaten ayrı bir alem olmuş bence, siz de çok düşünmemeye çalışın mümkün olduğunca, tahlil sonuçlarında vitamin eksiğiniz varsa takviye alın isterseniz; eksik yoksa da çok yüklenmeye, stres yaşamaya da gerek yok bence. Size yazıyorum ama kendim ne kadar uygulayabiliyorum orası tartışmalıHakkımızda hayırlısı olsun bakalım.

bende malesef vitamin falan aliyorum ama dedigin gibi rahatlama stres konusumda sıfırım. İnstagramdakiler psikolojimi bozuyor herkes herseyi biliyor neler neler valla:)

bende malesef vitamin falan aliyorum ama dedigin gibi rahatlama stres konusumda sıfırım. İnstagramdakiler psikolojimi bozuyor herkes herseyi biliyor neler neler valla:)
Önceleri ben de daha fazla takılıyordum da şimdilerde buradaki forumlardaki sohbetlere girdikçe neredeyse hiç açmaz oldum Instagramı ve diğer sosyal medyayı. Burada da bin türlü insan var muhakkak ama hiç olmazsa benzer süreçlerden geçen insanlarla tanışıp dertleşmek rahatlatıyor bazen.

Ay instagrama ne inanıyorsun. Şov hep onlar. Ben de bazen annemi düşünüürm bizi doğurmuş bakmış çevirmiş etmiş.
Aynen iste bende aynisini dusunuyorum annelerimiz nasil dogurdu bizi annem.bana hamileyken doktor yuzu gormemis doguma kadar bilmiyorum valla herseyi cok abartarak yasiyor insanlar bu yuzden bizde paranoyak oluyoruz acaba onlarin yaptigimi dogru diye Allah sonumuzu hayir etsin saglikli bebeler versin insallah

Ben kapattim valla sinirimi bozuyor :) burasi iyi aynen benzer seyleri yasayan insanlarla dertlesiyoruz iyi geliyor

Abartılırdı bazı şeyler evet ama artık abartının abartısı oluyor saçma sapan şeyler yapıyor insanlar.. özellikle bu yemek paylaşanları hiç ama hiç anlamıyorum.. sen ye ne yiyeceksen neden milletin gözüne sokuyorsun

Valla bilmiyorum bacim bizde her aksam kahve cay iciyruz ama ask ile cay keyfi diye paylasmiyoruz :)

Valla bilmiyorum bacim bizde her aksam kahve cay iciyruz ama ask ile cay keyfi diye paylasmiyoruz :)

valla bende anlam veremiyorum kim olursa da söylüyorum. Hadi ben hamile olsam canım çekse nasıl ödeyeceksin bunun vebalini.. ya ben küçükken evimiz müstakildi bahçeli falan kapımızın önünde kimse görmeyecek yerde bile birşey yiyecek olsak annem başlardı olan var olmayan var kızım neden insanların canını çektireceksin derdi.. şimdi sergileniyor herşey meydanda.. evinin çocuğunun her yerini çekip koyanlar var ya özel hayat nerde

Ozel hayat falan yok kalmadi artik her yeni evlenenin evi mobilyasi tabagi canagi bile ayni. Çeyiz sermeden basliyorlar gebelik testine kadar herşey aleni sekilde yasaniyor. Bizde cocukken mangal isterdik bahcemizde babam asla yapmazdi dedgin gibi aynen colugun cocugun cani çeker e standartlarda belli hangi birini cagiracaksin yemege bizi alir piknik yerlerine gotururdu hersey ozamanlarda kaldi. Yaş olarak cokta buyuk sayilmam ama yeni jenerasyon cok fena valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…