Instagram zaten ayrı bir alem olmuş bence, siz de çok düşünmemeye çalışın mümkün olduğunca, tahlil sonuçlarında vitamin eksiğiniz varsa takviye alın isterseniz; eksik yoksa da çok yüklenmeye, stres yaşamaya da gerek yok bence. Size yazıyorum ama kendim ne kadar uygulayabiliyorum orası tartışmalıKızlar mrb herkese, bu saatte nasil daraldim anlatamam. İnstagrmda geziniyorum ve sürekli bilindik şeyler bebek,hamilelik,sunumlar,yeni gelin evleri falan . gebelikte beslenme tabiki cok önemli iki kat dikkat ister falan ama cidden bkadari mantiklimi bacılar bi kahvalti koymus önüne ordu doyarmeyve tabakları çerezler falan hic duymadigim vitaminler ,o değil bunlari görünce ben baya eksigim diyorum bilincsiz hissediyorum ve anne olmaya layik gormuyorum kendimi sanki . Annelerimiz nasil doğurdu bizi arka arkaya anlamiyorum çok daraldim çok
Önceleri ben de daha fazla takılıyordum da şimdilerde buradaki forumlardaki sohbetlere girdikçe neredeyse hiç açmaz oldum Instagramı ve diğer sosyal medyayı. Burada da bin türlü insan var muhakkak ama hiç olmazsa benzer süreçlerden geçen insanlarla tanışıp dertleşmek rahatlatıyor bazen.bende malesef vitamin falan aliyorum ama dedigin gibi rahatlama stres konusumda sıfırım. İnstagramdakiler psikolojimi bozuyor herkes herseyi biliyor neler neler valla:)
Aynen iste bende aynisini dusunuyorum annelerimiz nasil dogurdu bizi annem.bana hamileyken doktor yuzu gormemis doguma kadar bilmiyorum valla herseyi cok abartarak yasiyor insanlar bu yuzden bizde paranoyak oluyoruz acaba onlarin yaptigimi dogru diye Allah sonumuzu hayir etsin saglikli bebeler versin insallahAy instagrama ne inanıyorsun. Şov hep onlar. Ben de bazen annemi düşünüürm bizi doğurmuş bakmış çevirmiş etmiş.
Ben kapattim valla sinirimi bozuyor :) burasi iyi aynen benzer seyleri yasayan insanlarla dertlesiyoruz iyi geliyorÖnceleri ben de daha fazla takılıyordum da şimdilerde buradaki forumlardaki sohbetlere girdikçe neredeyse hiç açmaz oldum Instagramı ve diğer sosyal medyayı. Burada da bin türlü insan var muhakkak ama hiç olmazsa benzer süreçlerden geçen insanlarla tanışıp dertleşmek rahatlatıyor bazen.
İyi yaptın canım, hayat yeterince zor, isyan etmek gibi olmasın tabi ama bir de abuk sabuk insanların yersiz paylaşımlarıyla zorlaştırmaya gerek yok.Ben kapattim valla sinirimi bozuyor :) burasi iyi aynen benzer seyleri yasayan insanlarla dertlesiyoruz iyi geliyor
Aynen hislerime tercuman oldun vallaİyi yaptın canım, hayat yeterince zor, isyan etmek gibi olmasın tabi ama bir de abuk sabuk insanların yersiz paylaşımlarıyla zorlaştırmaya gerek yok.
Valla bilmiyorum bacim bizde her aksam kahve cay iciyruz ama ask ile cay keyfi diye paylasmiyoruz :)Abartılırdı bazı şeyler evet ama artık abartının abartısı oluyor saçma sapan şeyler yapıyor insanlar.. özellikle bu yemek paylaşanları hiç ama hiç anlamıyorum.. sen ye ne yiyeceksen neden milletin gözüne sokuyorsun
Valla bilmiyorum bacim bizde her aksam kahve cay iciyruz ama ask ile cay keyfi diye paylasmiyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?