instagram DM

ceren2223

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mart 2023
37
9
merhaba instagramda birini engelleyince yada o sizi engelleyince dmleriniz belli bir süre sonra kayboluyor engel kalkınca mesajlar geri geliyor 2019 da engellediğim birisi vardı onunla olan mesajlarıma ulaşmak istiyorum engeli kaldırdım ama mesajlar geri gelmedi sohbet yeri boş nedenini bilen var mı ne yapabilirim

merhaba instagramda birini engelleyince yada o sizi engelleyince dmleriniz belli bir süre sonra kayboluyor engel kalkınca mesajlar geri geliyor 2019 da engellediğim birisi vardı onunla olan mesajlarıma ulaşmak istiyorum engeli kaldırdım ama mesajlar geri gelmedi sohbet yeri boş nedenini bilen var mı ne yapabilirim
Silmissin demek ki

Bilmiyorum işe yarar mı ama buradan görmüştüm;
Ayarlardan İnstagram uygulamasının dilini önce İngilizce sonra tekrar Türkçe yapınca eski mesajlar geliyordu.
Deneyin bir isterseniz, gelecek mi merak ettim :)

Mesajlar engellenince veya engelleyince silinmiyor. Engelledikten sonra chati silmişseniz siliniyor ve gelmez geri. Karşı taraf silmemişse onda duruyordur.

Bilmiyorum işe yarar mı ama buradan görmüştüm;
Ayarlardan İnstagram uygulamasının dilini önce İngilizce sonra tekrar Türkçe yapınca eski mesajlar geliyordu.
Deneyin bir isterseniz, gelecek mi merak ettim :)
bunu deneyin @zeynepp1122 instadan dil değiştirince telin dilini değiştirdi, sonra instagram da ingilizce oldu. sonra tekrar türkçe yapınca tüüüüm eski görüşmelerim geri geldi.

Mesajlar engellenince veya engelleyince silinmiyor. Engelledikten sonra chati silmişseniz siliniyor ve gelmez geri. Karşı taraf silmemişse onda duruyordur.
O yıllarda birini engelleyince konuşmalar kayboluyordu hiçbir zaman instagram dmlerimi silen biri olmadım hatta şaşırmıştım birden kaybolunca instagram yeni güncellemeler yapıyor

Vallahi bende bütün konuşmalar engelli olsa da duruyor, instayı kapasa da duruyor. Belki kaybolan mesaja almışsınızdır yanlışlıkla onlar konuşma sayfasından çıkınca kaybolur, konuşma sayfasına gidin bir ekranı yukarıdan aşağıya doğru kaydırın.

Vallahi bende bütün konuşmalar engelli olsa da duruyor, instayı kapasa da duruyor. Belki kaybolan mesaja almışsınızdır yanlışlıkla onlar konuşma sayfasından çıkınca kaybolur, konuşma sayfasına gidin bir ekranı yukarıdan aşağıya doğru kaydırın.
Olay yeni değil 2021 gibi instagram güncelleme yaptı artık kaybolmuyır

Kız al işte silmeyince kalıyor bu hesabı ben de 2020de engellemişim 😂😂Silmişsin ya da şifreni bilen biri varsa o silmiştir.
65AE1F95-ACA7-44D6-AF36-608222D83CFC.jpeg

Kız al işte silmeyince kalıyor bu hesabı ben de 2020de engellemişim 😂😂Silmişsin ya da şifreni bilen biri varsa o silmiştir.Eki Görüntüle 3229301
başkaları bu sorunu yaşıyormuş internette yazıyor ama sonuç bulamadım buraya sormak istedim karşı taraf engeli kaldırırsa mesajlar geri gelir deniyo kaybolma özelliği var yani

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır engellesen de chat duruyor benimde engellediklerim var konusmalarimiz duruyor acaba eskiden instagramda engelleyince konusmalar gidiyor muydu simdi öyle birsey yok cunku kafa karistirici

Hayır engellesen de chat duruyor benimde engellediklerim var konusmalarimiz duruyor acaba eskiden instagramda engelleyince konusmalar gidiyor muydu simdi öyle birsey yok cunku kafa karistirici
Evet eskiden öyleydi şu an değil engelleme kaldırınca geri geliyordu

X