İnstagram cinsiyet tahmini

kizkizaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2020
11
8
31
Kızlarrr instagram üzerinden cinsiyet tahmini yaptıran var mı belki gereksiz ama insan merak edıyor

Kardeşim baktırmış 2 kişiye. İkisi de erkek demiş. Ama kızı oldu. İnanmamak lazım. Hatta doktor kız dedi demesine rağmen görmüyor musunuz bacak arası dolu diye savunma yapmış.

Kardeşim baktırmış 2 kişiye. İkisi de erkek demiş. Ama kızı oldu. İnanmamak lazım. Hatta doktor kız dedi demesine rağmen görmüyor musunuz bacak arası dolu diye savunma yapmış.
Üstünebirde savunma gerçekten çirkinleşme bu bazıları cok iddialı ama dediğin gibi inanmamak en doğrusu…

Yani ya erkek ya kız olacak başka bi şans yok. %50 ihtimal için birilerine para vermek (ücret karşılığı diye anlıyorum yazdığınızdan) çok akıl kârı değil, bi tane zıbın alırsınız onun yerine

Merhaba acaba kardeşiniz hangi sayfaya yaptırmış bende yaptırdım merak ettim ikisi farklı seyler söylediler ama bi tabesi aşırı emin konusuyor insanın siniri bozuluyor tamamen eğlencesine baktırmıstım drların 9+5te göremediğine net burda görünüyor diyor bide

Kardeşime sordum şimdi. Ben bir tanesi arzum diye hatırlıyorum.

Ya bişe dicem. Merak ettim girdim netten baktım zaten üreme organı erkek bebekte 11.haftada gelişiyormus olmayan bir organı nasıl gördüklerini iddia ediyorlar? Hadi öngörü sezgi vs dese daha cok inanıcam

Cinsiyet belirleme melek
Cinsiyet belirleme arzum
Ve biyokimyacı kız mı ne varmış o da yanlış bilmiş. Hepsi erkek demiş ama kızımız oldu

Ya bişe dicem. Merak ettim girdim netten baktım zaten üreme organı erkek bebekte 11.haftada gelişiyormus olmayan bir organı nasıl gördüklerini iddia ediyorlar? Hadi öngörü sezgi vs dese daha cok inanıcam
Ben bu haftalardaki insanlara bebeğin daha cinsiyeti yok diyorum diye bana inanmayıp sallayanlara para veriyolar ya, ben de sallıcam artık

Aman eninde sonunda nasıl olsa öğreniliyor. Cinsiyeti merak etmekte hamilelik sürecinin tatlı bir heyecanı. O heyecanı yaşamakta güzel o yüzden boşa para vermeye gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…