Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kardeşim baktırmış 2 kişiye. İkisi de erkek demiş. Ama kızı oldu. İnanmamak lazım. Hatta doktor kız dedi demesine rağmen görmüyor musunuz bacak arası dolu diye savunma yapmış.
Kardeşim baktırmış 2 kişiye. İkisi de erkek demiş. Ama kızı oldu. İnanmamak lazım. Hatta doktor kız dedi demesine rağmen görmüyor musunuz bacak arası dolu diye savunma yapmış.
Yani ya erkek ya kız olacak başka bi şans yok. %50 ihtimal için birilerine para vermek (ücret karşılığı diye anlıyorum yazdığınızdan) çok akıl kârı değil, bi tane zıbın alırsınız onun yerine
Merhaba acaba kardeşiniz hangi sayfaya yaptırmış bende yaptırdım merak ettim ikisi farklı seyler söylediler ama bi tabesi aşırı emin konusuyor insanın siniri bozuluyor tamamen eğlencesine baktırmıstım drların 9+5te göremediğine net burda görünüyor diyor bide